social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρεσε η Κηφισιά με την ΑΕΚ Β' (2-1)

Άρεσε η Κηφισιά με την ΑΕΚ Β' (2-1)

Η Κηφισιά επικράτησε της ΑΕΚ Β (2-1) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου. Ο Στέλιος Ποζατζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Νίκος Βαφέας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχαν τα δύο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη. Ο Μάριος Σπυριδάκης είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν για την ΑΕΚ Β.

Ο αγώνας 

Η Κηφισιά απείλησε πρώτη με τον Μανώλη Καλλέργη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 4ο λεπτό. Η ΑΕΚ Β είχε την κατοχή της μπάλας στα λεπτά που ακολούθησαν, απείλησε με τον Τζούντα Γκαρσία (6′ και 17′) και τον Μαχαίρα (27′), αλλά σε κάθε περίπτωση ο Μιχάλης Αγριμάκης ήταν σε ετοιμότητα. Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Στέλιος Ποζατζίδης βρήκε δίχτυα με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο “γάμα” της εστίας.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος, στο 50′ της φιλικής αναμέτρησης, η ΑΕΚ Β έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι συνεργάστηκαν από τα δεξιά, με τον Ευθύμη Χριστόπουλο να κάνει την κεφαλιά – πάσα προς τον Μάριο Σπυριδάκη, ο οποίος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η αντίδραση της Κηφισιάς ήταν άμεση, καθώς στο 62ο λεπτό ξαναπήρε το προβάδισμα. Ο Νίκος Βαφέας έκανε μέτρα με την μπάλα από το κέντρο και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε δύο τα τέρματα της Κηφισιάς.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ευθύμης Χριστόπουλος απείλησε την εστία της Κηφισιάς, αλλά αστόχησε σε τετ α τετ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα επόμενα λεπτά με την ΑΕΚ Β να απειλεί κατά βάση με σουτ εκτός περιοχής και την Κηφισιά να χάνει ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Ανδρέα Τεττέι στο 84ο λεπτό. Ευκαιρία που ήταν κι η τελευταία του αγώνα στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής.


ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αγριμάκης (70′ Δασκαλάκης), Σπίνος (76′ Μπαρμπόσα), Βαφέας, Ποζατζίδης Στ. (76′ Μπάκος), Σμπώκος (64′ Παπασάββας), Παυλάκης (76′ Σωτηράκος), Ποζατζίδης Λ. (46′ Παναγιώτου), Γκίνη (76′ Πρίτσας), Πέιος (46′ Δημοσθενιάδης), Καλλέργης (76′ Κουιρουκίδης), Ιατρούδης (76′ Τεττέι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35