social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτο τρίποντο για την Προοδευτική

Πρώτο τρίποντο για την Προοδευτική

 Οι Κορυδαλλιώτες πήραν το εξ αναβολής διπλό με 1-0 κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ

Πηγή: a-sports.gr

Tην πρώτη νίκη στο 2ο (Νότιο) όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2 πανηγύρισε την Τετάρτη (23/11) η Προοδευτική, κερδίζοντας με 1-0 τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Ταύρου.

Οι «βυσσινί» με 3 βαθμούς είναι στην 9η θέση, ενώ η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού μέτρησε δεύτερη ήττα στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει, παραμένοντας στο μηδέν.

Στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής οι Κορυδαλλιώτες πήραν το τρίποντο με το σουτ του Παυλίδη στο 45'+1 μετά από σέντρα του Ευθυμίου, με τους τυπικά γηπεδούχους να παλεύουν στο β' ημίχρονο για την ισοφάριση, αλλά στο 75' ο Τσάβος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Δοκάρι είχε και η ομάδα του Γιάννη Μάγγου με κεφαλιά του Γκαργκαλατζίδη στο 90'+2, για να μείνει το 0-1 έως το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ανδρικόπουλος του Συνδέσμου Κυκλάδων με βοηθούς τον Φίλο του Συνδέσμου Βοιωτίας και τον Καλλή του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες: Ζαχαρός, Κατσούλης - Σινγκ, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης, Νομικός, Φαζός.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (46' Φιλιμέγκας), Ντανκέ, Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Τασιούλης (46' Τσάβος), Κονέ (76' Κυριαζής), Παπουτσογιαννόπουλος (46' Σμίλτος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Καρρίκι, Σινγκ (54' Νομικός, 72' λ. τρ. Τσακίρης), Ποτουρίδης, Φαζός, Μεγαρίτης, Πίσσας, Παυλίδης (79' Αγγελόπουλος), Νταβιώτης (79' Αλεξίου), Γιαννιτσάνης (72' Γκαργκαλατζίδης), Ευθυμίου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35