social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μκρτσιάν στον ΠΑΟ Ρουφ

Μκρτσιάν στον ΠΑΟ Ρουφ

Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν.

Ο Ανδρέας είναι 34 ετών (γενν. 01/03/1988), ξεκίνησε τη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ΠΑΕ Θράκη. Το 2008 μεταγράφηκε στην αρμενική Pyunik Yerevan και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας.

Έπειτα, επέστρεψε εκ νέου στην Ελλάδα διαγράφοντας πολυετή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Φόρεσε τις φανέλες ομάδων όπως: ΦΣ Κοζάνη, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Λαμία, ΑΟ Καβάλα (Γ' εθνική) και στη Δόξα Δράμας (Β' εθνική).
Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2015 συνέχισε την καριέρα του στο Νέστο Χρυσούπολης, ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στον Πανθηραϊκό και έπειτα επέστρεψε για δεύτερη φορά στη Δόξα Δράμας κερδίζοντας μαζί της την άνοδο στη Β' εθνική το καλοκαίρι του 2017.

Αγωνίστηκε επίσης στο νησί της Ρόδου, με τους συλλόγους ΑΣ Ρόδος και τον Διαγόρα Ρόδου από το 2018 έως το 2020.
Από τον Ιανουάριο του 2020 εώς το καλοκαίρι του 2022 ήταν μέλος της Κηφισιάς με την οποία έζησε τις πιο μεγάλες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, κερδίζοντας την άνοδο στην SuperLeague 2 και αγωνιζόμενος σε αυτή την κατηγορία (σεζόν 2021-22).

Το πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς φόρεσε για 3η φορά στην πορεία του τη φανέλα της ιστορικής ομάδας της Δόξας Δράμας.
Ο Ανδρέας Μκρτσιάν είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής με σπουδαίες παραστάσεις και έρχεται στο Ρουφ για να συμβάλλει στην σοβαρή προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος μας, ώστε να επιτύχει τους στόχους του.

Ανδρέα καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35