social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κρητικός: Ο ΠΑΟ Ρουφ είναι ιδέα

Κρητικός: Ο ΠΑΟ Ρουφ είναι ιδέα

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ, Δημήτρης Κρητικός

 Προσωπική Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ κ. Κρητικού Δημήτρη:
 "Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, στο ΔΣ της οποίας έχουν διατελέσει άνθρωποι πολύ ικανοί που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους χαραγμένο στην ιστορία του συλλόγου, δίνοντας πολλές χαρές όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο της που είναι και η δύναμη της ομάδας μας.
Στην σημερινή ιστορία της ομάδας έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από τα προηγούμενα χρόνια έως και σήμερα να φθάσει η ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο.
Οφείλω να αναφέρω μερικά πράγματα που κάποιοι γνωρίζουν καλά και κάποιοι πιθανόν να μη γνωρίζουν.
Θα ξεκινήσω λοιπόν από το καλοκαίρι, όταν η ομάδα βρέθηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος που όλοι μαζί πανηγυρίσαμε, εκτός στόχων στα μπαράζ ανόδου.
Όλοι λοιπόν τότε μας ξέγραψαν, όμως κάποιοι πίστεψαν στο όνειρο που λεγόταν SuperLeague 2. Αυτό το όνειρο λοιπόν με την συνδρομή όλων των ανθρώπων που το πίστεψαν και πάλεψαν για αυτό έγινε πραγματικότητα, μέσα σε 20 ημέρες και η ομάδα μας έπειτα από 52 χρόνια βρέθηκε στην Β εθνική κατηγορία.
Και τι εννοώ, οτι έγινε πραγματικότητα;
Εννοώ την τεράστια προσπάθεια με ότι συνεπάγεται αυτό για την σύσταση της ΠΑΕ. Εννοώ, ακόμα, την προσπάθεια να οργανωθεί και να στηθεί μια ομάδα από επαγγελματίες παίκτες σε διάστημα 3 εβδομάδων.
Στο στήσιμο αυτό σίγουρα έγιναν λάθη από όλους μας και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό και το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζεται σήμερα με την ομάδα μας να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Όμως, κανένας και ΠΟΤΕ δεν εγκατέλειψε την ομάδα μας. Αντίθετα, είμαστε ΕΚΕΙ μέχρι και σήμερα προσπαθώντας στον χρόνο που μας δίνετε και με τις οικονομικές απαιτήσεις που αντέχουμε ως σύλλογος να σταθούμε και να κάνουμε ακόμα και σήμερα κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και την ανάγκη για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Γιατί αυτό είναι το ΡΟΥΦ!!!
Στις χαρές που μας έδωσε η ομάδα τα τελευταία χρόνια ήμασταν όλοι εκεί αγκαλιασμένοι και πανηγυρίσαμε. Έτσι, λοιπόν και στις λύπες που μας δίνει φέτος, είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!
Όλοι, εμείς, οι υπόλοιποι υπηρετούμε αυτή την Ιδέα, θελουμε μόνο το καλό της και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.
Η δουλειά μας είναι να την υπηρετούμε αδιάλειπτα και να μην κάνουμε πίσω στα δύσκολα όπως αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία του συλλόγου μας, να μαχόμαστε και να μην πηδάει κανείς από το καράβι, όπως λέει και η έκφραση του λαού, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν!
Σας ευχαριστώ πολύ."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35