social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Athens Kallithea FC: Κυνηγόπουλος τριετίας

Athens Kallithea FC: Κυνηγόπουλος τριετίας

Η Athens Kallithea FC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο επιθετικός Παναγιώτης Κυνηγόπουλος υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου έως τη σεζόν 2025/26, δεσμευόμενος για το μέλλον του με την ομάδα εν μέσω ενδιαφέροντος από ομάδες στη Super League 1 και την Ευρώπη.

Ο Κυνηγόπουλος, 26, έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα τον Ιανουάριο 2022 και συνέχισε σκοράροντας εννέα γκολ με δύο ασίστ σε 24 αγώνες στο δεύτερο μισό της περιόδου 2021/22, βοηθώντας την AKFC να τερματίσει δεύτερη στη Super League 2. Στην τρέχουσα περίοδο 2022/23, ο Κυνηγόπουλος έχει σκοράρει πέντε γκολ με μία ασίστ σε 14 συμμετοχές μεταξύ πρωταθλήματος και κυπέλλου.

“Όλοι στην ομάδα είμαστε περήφανοι που ο Παναγιώτης επέλεξε να δεσμευτεί περαιτέρω στο πρότζεκτ μας,”είπε ο αντιπρόεδρος της AKFC Πέτρος Φιλιππάκος. “Από όταν ήρθε στην ομάδα, ο Παναγιώτης έχει εξελιχθεί σε έναν κυρίαρχο παίκτη σε αυτή την κατηγορία και εξακολουθεί να βελτιώνεται συνεχώς, έχοντας δυναμική να αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να τον δούμε να αξιοποιεί αυτές τις δυνατότητες του εδώ.”

“Είδα από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους της Athens Kallithea να πιστεύουν σε εμένα και να με στηρίζουν έμπρακτα. Υπέγραψα την ανανέωση γιατί πιστεύω πολύ σε αυτο το πρότζεκτ και ξέρω ότι το στηρίζουν άτομα με επαγγελματισμό. Στόχος μου είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά με την ομάδα, ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την ανανέωση και θα δώσω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα,” είπε ο Κυνηγόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35