social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωνικός: Οι εκλεκτοι του Σπανού για το ματς με τον Εργοτέλη

Ιωνικός: Οι εκλεκτοι του Σπανού για το ματς με τον Εργοτέλη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού ενόψει του σπουδαίου αγώνα που ακολουθεί αύριο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, που σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε ενω αμέσως μετά ανακοινώθηκε από το τεχνικό επιτελείο η αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ισαάκ Κονέ λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της, για το εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Εργοτέλη (Τετάρτη 03/03/2021 15:00 ERTSPORTS).

 
Αμέσως μετά το τέλος, ανακοινώθηκε η αποστολή. Εκτός είναι, ο Ισαάκ Κονέ, που ακολουθεί ατομικό και θεραπεία λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.
 
Η αποστολή της ομάδας μας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Νίκος Μουστάκης, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Βασίλης Πογοσιάν, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.
 
*Αρνητικά βγήκαν όλα τα αποτελέσματα από τα τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35