social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο... ρελαντί η Ελλάς Ποντίων, 2-0 τον Αστέρα Περάματος

Στο... ρελαντί η Ελλάς Ποντίων, 2-0 τον Αστέρα Περάματος

Ιδανική εκκίνηση έκανε η Ελλάς Ποντίων στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Γ' Εθνική, δικαιώνοντας με το... καλημέρα εκείνους που τη χρίζουν ως ένα εκ των φαβορί για τα τρία εισιτήρια στον 7ο όμιλο.

Στο δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Στ. Τζαναβάρα επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Περάματος, που δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε αυτή την πρώτη αποστολή του. Οι «βυσσινί» ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι και χωρίς να έχουν δημιουργήσει πρώτα κάποια ευκαιρία για γκολ. Ήταν το 12ο λεπτό όταν ο Πουρσανίδης εκτέλεσε κόρνερ στην «καρδιά» της άμυνας και ο Δαούτης πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους, για να νικήσει με κοντινή κεφαλιά τον Νικηφόρο και να γράψει το 1-0. Στις αρχές του δευτέρου μέρους, συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Πλουμάτος σέντραρε άψογα, ο Σαπαλίδης βγήκε μπροστά από έναν αντίπαλο αμυντικό και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Νικηφόρου για το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 66' ο Κουδουνάκης σούταρε από μακριά, δίνοντας καμπύλη στην μπάλα και την είδε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λευκόπουλου, ο οποίος έδειξε να ελέγχει την πορεία της. Στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τη μείωση του σκορ, δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, όμως και οι γηπεδούχοι είχαν χώρους σε αντεπιθέσεις, αλλά και τις προϋποθέσεις για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Τίποτε από τα δύο δεν έγινε, με το 2-0 να «σφραγίζει» την υπεροχή της Ελλάδας Ποντίων στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους πρωταθλητές Ρεθύμνου.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Πυκνής-Σόφιας (Ανατολικής Αττικής)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Δαούτης, Κεραμάς, Παλάτσιος (87' Ηλιάδης), Πουρσανίδης (74' Λάππας), Σαπαλίδης, Ντόσκορης (77' Συμεόνογλου), Σταφσουλάι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Νικηφόρος, Μοσχονάς (80' Μ. Σπανουδάκης), Κουδουνάκης, Μεταξάκης, Αντιασβίλι, Μουσκάι, Δροσάκης, Ρηγάκης, Τουρνάκης, Αντ. Σπανουδάκης (57' Παπαγιαννάκης), Μυρθιανός (88' Κοσκινάς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35