social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μέχρι το 88'... άντεξε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στο φιλικό με τον Ιωνικό (0-1)

Μέχρι το 88'... άντεξε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στο φιλικό με τον Ιωνικό (0-1)

Δυνατό τεστ έδωσε ο Ατρόμητος Χιλιoμοδίου κόντρα στον ιστορικό Ιωνικό στο δημοτικο στάδιο της Κορίνθου.

Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε στο 88' με πέναλτι του Γκίνο κάτι που δείχνει ότι οι νεοφώτιστοι στην Γ' Εθνική, κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα που τα τελευταία δυο χρόνια και υπό την διοίκηση Τσιριγώτη μετράει δυο συνεχόμενες ανόδους. 

Ο Ιωνικός είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέδειξε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μιας και συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία, με τον Ατρόμητο να κάνει μαζική άμυνα και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα έχοντας μια καλή στιγμή με τον Χουσελά στο 63'. 

Στο πρώτο 45λεπτο απείλησαν αρχικά οι Ρόλε-Ματσούκας με δύο ψιλοκρεμαστά σουτ, ακολούθησε στο 20’ η κεφαλιά λίγο άουτ του Κουϊρουκίδη από τη σέντρα του Μουστάκη, υπήρξε η κεφαλιά του Μάναλη ο οποίος αστόχησε για λίγο, ενώ στο 41’ έπειτα από ωραία συνεργασία και ανέβασμα του Σινγκ, ο αντίπαλος γκολκίπερ είπε όχι.

Η εικόνα υπεροχής και ανωτερότητας του Ιωνικού συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου ο Δημήτρης Σπανός άλλαξε τους 7 από τους έντεκα ποδοσφαιριστές του, βάζοντας τους Ρόκου, Βλάχο, Φαζό, Γκίνο, Γκοτσούλια, Λεουνάκη και Αλεξανδράκη. Από την άλλη, η ομάδα από το Χιλιομόδι χρησιμοποίησε σταδιακά όλους τους ποδοσφαιριστές της δείχνοντας ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όποιον την υποτιμήσει.

Στο 90’ απείλησε και ο Κουϊρουκίδης αγγίζοντας το γκολ. Τελικά ο Ιωνικός βρήκε τη λύση στο 92ο λεπτό και πέτυχε το γκολ νίκης που άξιζε, όταν υπήρξε ένα χέρι μέσα στην περιοχή και ο Γκίνο ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το 0-1 που ήταν το τελικό σκορ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Διασσινός, Φυσαράκης, Βελέτζας, Θεοδωρόπουλος, Παινέσης, Γκονζάλβες, Ντιόγκο, Στασινόπουλος, Στρατιδάκης, Φλάβιο, Χουσελάς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γκούμας, Μπινιώρης, Σελιώτης, Παράμ, Οικονόμου, Κοντογιάννης, Μέξιας, Κλέιντι, Χανς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Φυλακτός (46’ Ρόκου), Μουστάκης (46’ Βλάχος), Σινγκ (46’ Φαζός), Τσιριγώτης, Κύργιας (46’ Γκίνο), Φουρλάνος (46’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ, Ρόλε (46’ Λεουνάκης), Ματσούκας (46’ Αλεξανδράκης), Μάναλης, Κουϊρουκίδης.


Σχετικά άρθρα

Στις 11.30 το ματς Θύελλα-Ιερόθεος, στις 14.30 ο αγώνας της Άνω Μεράς με την Καλλιθέα

Πένθος για Θώδα στον Ηλυσιακό

Θύελλα Ραφήνας: Με 78 φιλάθλους κόντρα στον Εθνικό-Τηρεί τα μέτρα προστασίας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35