social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Γρήγορη παραμονή και στήριξη στα ντόπια παιδιά

Χαντές: Γρήγορη παραμονή και στήριξη στα ντόπια παιδιά

Ο Βαγγέλης Χαντές την ερχόμενη Δευτέρα πιάνει δουλειά στον Ιάλυσο αφού βρίσκεται στη Ρόδο για μόνιμη εγκατάσταση δεδομένου ότι σε δυο ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία του Τοξοβόλου.

Ο έμπειρος προπονητής που την περσινή χρονιά εργάστηκε στη Θύελλα Καμαρίου αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις και στους λόγους που επέλεξε τον Ιάλυσο για να συνεχίσει την καριέρα του λέγοντας

"Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές και η ομάδα δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο από άποψης οργάνωσης και νοοτροπίας και αυτό είναι σημαντικό για εμένα για τον τρόπο τον οποίο θέλω να δουλέψω.

Σίγουρα είναι ένα σκαλοπάτι και ένα έξτρα κίνητρο η ευκαιρία που μου γίνεται από τον Ιάλυσο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση όχι δύσκολη αλλά πρωτόγνωρη όσον αφορά το μεγάλο χρόνο αποχής των ποδοσφαιριστών και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το προσέξουμε πολύ για να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας λέγοντας:

"Ο στόχος είναι η ομάδα να έχει εύκολη παραμονή και μια αξιοπρεπή πορεία και μέσα από τη διαδικασία αυτή θέλουμε να στηρίξουμε παιδιά που βρίσκονται σε μικρές ηλικίες δίνοντας έμφαση και σε παιδιά που είναι από το νησί της Ρόδου με αυτές τις προϋποθέσεις".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35