social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη για την Καλλιθέα στην Αρτάκη με 3-1

Φιλική νίκη για την Καλλιθέα στην Αρτάκη με 3-1

Η Αρτάκη ηττήθηκε σε φιλικό προετοιμασίας από την Καλλιθέα με 3-1.

Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο έκτο λεπτό με μια επέλαση προς τη μεγάλη περιοχή του Χατζηστάμου, το συρτό σουτ του οποίου δεν δυσκόλεψε τον πορτιέρο της Καλλιθέας, που είχε γενικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ΑΟΝΑ όμως να στέκεται αρκετά καλά απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι, που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, είχαν μια καλή στιγμή με τον Μαρουκάκη να γίνεται τελικός αποδέχτης μιας εξ αυτών και να πλασάρει τον Τζουβάρα, ο οποίος αντέδρασε αποτελεσματικά και μπλόκαρε. Δέκα λεπτά μετά με ψηλοκρεμαστό πλασέ και πάλι ο Μαρουκάκης έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικά στο 40′ ο Μάλτσι κέρδισε πέναλτι απ’ τον Τσατσαρώνη, το οποίος εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για την Καλλιθέα.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τον Μίλτο Γκόφα να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στο διαθέσιμο ρόστερ του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Στο 72′ με νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Μαρουκάκης έγινε το 0-2, με τον ΑΟΝΑ να μειώνει στο 90′ σε 1-2 με προβολή μέσα απ’ την μικρή περιοχή του Μεγάλου. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με πλασέ του Καββαδία απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής, εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος της ομάδας της Εύβοιας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Δάλλας-Βελέντζας.

ΓΚΟΛ: 90′ Μεγάλος-39′ Στούπης, 72′ Μαρουκάκης, 90+ Καββαδίας.

Αρτάκη (Μίλτος Γκόφας): Τζουβάρας, Κουτρόπουλος, Τσατσαρώνης, Μπελίτσος, Καραμπάς, Πατερίτσας, Χατζηστάμου, Στασινόπουλος, Μεγάλος, Ζαχαρόπουλος, Ντάμπος. (Σκριβανός, Λέκκας, Λειβαδίτης, Μανωλικίδης, Ζουρμπουλής, Κωστούλας, Χούσινετς, Παπαδάκης, Ναβροζίδης).

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης): Κουρεπίνης, Παντελίδης, Μουσταφίδης, Κρητικός, Χοχχάλι, Σταύρου Μάλτσι, Στούπης, Μαρουκάκης, Braima. (Πάντος, Κουρουπάκης, Σπίνος, Καββαδίας, Καφτηράνης, Κώστας, Χαρίτος, Πίκουλης, Ντούκας, Οργιανός).

Πηγή: eviasports.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35