social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζάκας: «Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού»

Βαζάκας: «Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού»

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Λακωνίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ασφαλώς δεν είναι άλλος από τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η εξαιρετική ομάδα του Γιώργου Βαζάκα θα συμμετάσχει (εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα) στο νότιο όμιλο της Football League με τον πολύπειρο κόουτς να έχει δημιουργήσει μια ομάδα με συνοχή και έτοιμη να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στον απαιτητικό ομιλο που συμμετέχει.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί ο σκόπελος που λέγεται κορωνοϊός για να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα, με τον ικανότατο κόουτς να μιλάει στο soccerlive.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις κατηγορίες της Superleague 2 και της Football League.

Το σχόλιο του

«Πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Ο τρόπος που χειρίστηκαν όλα τα θέματα οι υπεύθυνοι ήταν λανθασμένος και τα βρίσκουν μπροστά τους και τα θύματα είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Δεν είναι οι πρόεδροι. Για εμένα οι ικανοί πρόεδροι, έπρεπε να ξεσηκωθούν και να πιέσουν καταστάσεις αλλά και αυτοί πείστηκαν και πίστεψαν ψεύτικες προσδοκίες».

Για την προσπάθεια που έγινε στην προετοιμασία ο κ. Βαζάκας δήλωσε

«Δημιουργήσαμε μια ομάδα με μέσο ρόλο ηλικίας 23 χρονών. Δουλέψαμε μεθοδικά και νομίζω ότι αυτό θα φαίνονταν εντός των τεσσάρων γραμμών. Από εκεί και πέρα, έχω άψογη συνεργασία με τον πρόεδρο, κ. Πέτρο Μαρτσούκο. Δεν κάναμε μεγάλη επένδυση, πήραμε παίκτες με φιλοδοξίες και νομιζω ότι αυτό το πείραμα θα πετύχει».

Για το στόχο της ομάδας ο κ. Βαζάκας δήλωσε

«Ο στόχος ήταν να παρουσιάσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστικη ομάδα και εάν μπούμε στην πρώτη τετράδα θα είναι επιτυχία».

Για τις ομάδες που βλέπει ως φαβορί ο Έλληνας προπονητής πρόσθεσε:

«Αρκετοί σύλλογο εμφανίζονται σαν φαβορί, κυρίως οι ομάδες που έκαναν επενδύσεις. Η Καλαμάτα έκανε κινήσεις, η Ρόδος, εμφανίζεται ενισχυμένο το Αιγάλεω αλλά εγώ δεν βγάζω έξω ούτε την Καλλιθέα, ούτε εμάς. Οι πέντε αυτές ομάδες θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις».

Στον επίλογο του ο κ. Βαζάκας έστειλε το εξής μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

«Είμαστε η μοναδική ομάδα στο νομό Λακωνίας που βρίσκεται σε επαγγελματική κατηγορία. Νομίζω ότι ο Αστέρας πρέπει να γίνει το επίκεντρο του ποδοσφαίρου της περιοχής και αφού υπάρχει μια διοίκηση υγιής, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα αυτή η ομάδα. Ο κόσμος θα είναι υπερήφανος για τον Βλαχιώτη. Σε αυτό το σημείο θέλω να υπενθυμίσω ότι εχουμε και τον Δήμαρχο κοντά μας όπου ότι ζητήσουμε το κάνει πράξη. Έχει φόντα αυτή η ομάδα να έχει καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35