social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αργυρόπουλος: «Nα τηρηθεί το ίδιο πρωτόκολλο με την Super League 1»

Αργυρόπουλος: «Nα τηρηθεί το ίδιο πρωτόκολλο με την Super League 1»

Για την μεταγραφή του στον Ασπρόπυργο και τις δύσκολες ώρες που παιρνούν οι ομάδες της Football League, μίλησε ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ασπροπύργου, Λεωνίδας Αργυρόπουλος.



Προβληματισμένος από την παρατεταμένη αδράνεια που επικρατεί στην κατηγορία εξαιτίας της πανδημίας, εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Ασπροπύργου, Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο 30χρονος αμυντικός μίλησε στο FL News για την μεταγραφή του στην ομάδα της Δυτικής Αττικής, την επιρροή που ασκεί το φαινόμενο του κορονοϊού στις μικρές κατηγορίες, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να τηρηθεί ένα παρόμοιο υγεινομικό πρωτόκολλο με αυτό της Super League, προκειμένου να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα που είναι στον... αέρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος:

Για την μεταγραφή του στον Ασπρόπυργο από τον Λεβαδειακό:

«Μετά τον τραυματισμό μου τον Φεβρουάριο που έπαθα χιαστό, είχα μιλήσει με την ομάδα του Λεβαδειακού και είχαμε πει να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Όμως, όπως όλοι γνωριζούμε μετά από λίγο ήρθε η καραντίνα και όλο αυτό πήγε πιο πίσω. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι, εφόσον δεν διεξήχθη η Super League 2, όλες οι ομάδες υποστεί ζημιά. Όταν μίλησα με τον Λεβαδειακό δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό. Μετά ήταν λίγο δύσκολο να βρεθεί κάποια ομάδα και να με εμπιστευτεί διότι οι μήνες απραξίες ήταν αρκετοί, αν και έκανα αποθεραπεία με έναν από τους καλύτερους - αν όχι τον καλύτερο - στην Ελλάδα, τον κ.Σκορδή, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ και στους 6 μήνες είχα επανέλθει πλήρως. Στα μέσα Σεπτέμβρη ήμουν 100% έτοιμος και μίλησα με κάποιες ομάδες, ο Ασπρόπυργος με προσέγγισε και είχε μια καινούρια ομάδα και συμφώνησα να παώ εκεί και να βοηθήσω την ομάδα να κάνει ότι καλύτερο μπορεί».

Για τις προσδοκίες της νεάς του ομάδας από εκείνον, δεδομένου της μεγάλης εμπειρίας του:

«Δεν ένιωσα κάποια πίεση, ότι πρέπει να δείξω στην ομάδα την αξία μου διότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Προσπαθώ καθημερινά, όταν κάναμε προπονήσεις βέβαια να είμαι κοντά στην ομάδα και να μπορώ να βοηθήσω με την εμπειρία και την αγωνιστικότητα μου όποιον θέλει, είτε από συμπαίκτες μου είτε οποιονδήποτε. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είτε παίζω Α είτε Β εθνική, ο ίδιος άνθρωπος θα είμαι».

Για το κλίμα στα ενδότερα του Ασπροπύργου:

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ο κ. Φυντάνης μαζί με τον κ. Φαφαλίο έχουν φτιάξει μια ομάδα από παίκτες οι οποίοι πρώτα απ'όλα έιναι καλά παιδιά, καλοί χαρακτήρες. Αυτό είναι κάτι που δεν δημιούργησε πρόβλημα στο να δέσει η ομάδα και να γίνει ομάδα, παρόλο που φτιάχτηκε γρήγορα. Δηλαδή και να ξεκινούσε το πρωτάθλημα όταν είχε συμφωνηθεί αρχικά, εμείς θα ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί».

Για το πως αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του την διακοπή των ομαδικών προπονήσεων: 

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό που περνάμε διότι αν η κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία μας υπήρχε σε όλα τα πρωταθλήματα και υπήρχε μια γενική απαγόρευση στον αθλητισμό, θα λέγαμε ότι και εμείς είμαστε στεναχωρημένοι αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε υπομονή. Από τη στιγμή όμως που βλέπουμε ότι κάποια πρωταθλήματα συνεχίζουν να διεξάγονται και εμείς είμαστε σε απραξία εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τον περασμένο Μάρτιο, είναι ψυχοφθόρο και σε κουράζει. Να κάνεις προπονήσεις μόνος σου, αλλά μέχρι πότε, πόσο πια δηλαδή. Μετά που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα πρέπει να κάνεις προετοιμασία για να μπορείς να επανέλθεις πλήρως και να είσαι ανταγωνιστικός. Βλέπουμε ότι παίκτες οι οποίοι στάματησαν και δεν έκαναν σωστή προετοιμασία, δυσκολεύονται. Δηλαδή και αρχές Γενάρη να ξεκινήσουμε όπως λένε στην καλύτερη των περιπτώσεων, δεν θα χρειαστούμε και 20 μέρες προετοιμασία; Το αν θα φτάσει, το βλέπω πολύ δύσκολο. Γενικά η κατάσταση είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή, δεν γίνεται διαφορετικά. Βλέπουμε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν και γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. 

Η καλύτερη λύση που θεωρεί ότι υπάρχει για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

«Για να ξεκινήσει το πρώταθλημα με ασφάλεια θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα της Super League 1, όπου εκεί βλέπουμε ότι κάποιες ομάδες έχουν κρούσματα κορονοϊού αλλά οι προπονήσεις και οι αγώνες γίνονται κανονικά, όπως και τα τεστ. Θα πρέπει να τηρήσουμε ακριβώς το ίδιο πρωτόκολλο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό από οικονομικής φύσεως σε αυτές τις κατηγορίες. Η μόνη λύση για να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League θα πρέπει να τηρηθεί αυτό το πρωτόκολλο. Βλέπουμε εξάλλου ότι στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, στις 2-3 πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες τα πρωτόκολλα είναι ίδια και υπάρχει μια διαχείρηση για όλους». 

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Υγεία πάνω απ'όλα και υπομονή διότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο, να προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο και μακάρι επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας κάνει χαρούμενους».

Πηγή: footballleaguenews.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35