social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες της 5ης φάσης και η διαδικασία της κλήρωσης

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες της 5ης φάσης και η διαδικασία της κλήρωσης

Εδώ και μερικές ημέρες πάρθηκε η απόφαση να μην λάβουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας ομάδες της Γ' Εθνικής και της Football League, γεγονός που δείχνει ότι η προκήρυξη τροποποιήθηκε.

Έτσι λοιπον μετά από συνεδρίαση που έγινε ορίστηκαν οι ημερομηνίες που θα λάβει χώρα η 5η φάση της διοργάνωσης, όπου θα συμμετέχουν ομάδες από την SL2 και SL1. 

Ως εκ τούτου, οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στι 15-15-16/12.2020 θα γίνουν στις 12-13-14/1.2021 ώστε να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες της SL2 να προετοιμαστούν για να συμμετάσχουν σε αυτή τη φάση, εφόσον τους δοθεί άδεια.

Η διαδικασία της κλήρωσης

Όσον αφορά την 5η φάση, θα δώσουν το παρών οι 12 ομάδες της SL2 και οι έξι ομάδες της SL1 που τερμάτισαν από την 7 έως την 12η θέση στο πρωτάθλημα της περσινής περιόδου καθώς και οι ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνας Σμύρνης που προβιβάστηκαν στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά τη δημιουργία των 8 ζευγαριών θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων εναπομεινάντων ομάδων της superleague 2 και θα προκύψουν 2 νικήτριες ομάδες. Η ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη θα είναι και γηπεδούχος. Προκρίνονται 10 ομάδες και οι αγώνες θα είναι μονοί.

Παίρνουν πίσω τα λεφτά των παραβόλων οι ομάδες της FL και οι Κυπελλούχοι των ενώσεων

Οι άλλες ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής και πλήρωσαν το παράβολο, δηλαδή οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ και της Football League, δεν θα αγωνιστούν. Μάλιστα, η ΕΠΟ αποφάσισε να τους επιστραφεί το ποσό του παραβόλου που κατέβαλαν.Για τις ερασιτεχνικές ομάδες το παράβολο συμμετοχής ήταν 500 ευρώ, ενώ για τις ομάδες της Football League, 2.000 ευρώ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35