social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τηλεδιάσκεψη με συναδέλφους μας της Football League

Τηλεδιάσκεψη με συναδέλφους μας της Football League

Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή συναδέλφων μας από όλες τις ομάδες της Football League πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας που βρίσκεται η κατηγορία.



Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν χωρίς επίσημα παιχνίδια από τον περασμένο Μάρτιο και χωρίς προπονήσεις για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος για το μέλλον της καριέρας τους. Η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της ανέφερε πως αύριο 24 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τις ομάδες της Football League με θέμα, μεταξύ άλλων, την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΠ αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ανωτέρω τηλεδιάσκεψης και περιμένει την αυτονόητη λήψη απόφασης για την εκπλήρωση από τη διοργανώτρια αρχή, όλων των υποχρεώσεων που απαιτούνται για την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της FL.

Είναι αντιληπτό από όλους πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση, καθυστέρηση ή δικαιολογία δεν θα γίνει αποδεκτή από τον Σύνδεσμο, ο οποίος θα πράξει ότι απαιτείται και επιβάλλεται.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35