social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από τον Πέλοπα Κιάτου στον Αστέρα Τρίπολης ο νεαρός Δούρης!

Από τον Πέλοπα Κιάτου στον Αστέρα Τρίπολης ο νεαρός Δούρης!

Σπουδαία επιτυχία σημείωσαν ο Πέλοπας Κιάτου και η ακαδημία του, καθώς είδαν έναν νεαρό ποδοσφαιριστή τους να «μαγνητίζει» τα βλέμματα του τμήματος σκάουτινγκ του Αστέρα Τρίπολης και να εντάσσεται στις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου της Αρκαδίας!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δούρη, ο οποίος αποτελεί «γέννημα θρέμμα» της ιστορικής ομάδας του κορινθιακού ποδοσφαίρου! Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, το ερασιτεχνικό σωματείο του Κιάτου δημοσιοποίησε το παρακάτω κείμενο:

«Η δουλειά πάντα ανταμείβεται. Το πρώτο βήμα έγινε και τώρα είναι στο χέρι του να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δούρη ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Κωνσταντίνος αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Πέλοπα από την ηλικία των 5 ετών στην Ακαδημία και φτάνοντας στο αγωνιστικό τμήμα Κ14 έδειξε το ταλέντο του κάτι το οποίο αντιλήφθηκαν αμέσως οι άνθρωποι του Αστέρα. Η ομάδα του Πέλοπα είναι υπερήφανη για τους προπονητές και για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, αλλά και στα αγωνιστικά τμήματα από τα οποία ήδη στην αντρική ομάδα προπονούνται και αγωνίζονται 8 παιδιά του εφηβικού. Εμείς ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο πρώτα απ' όλα υγεία και πολλές επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πάντα μέσα από σκληρή δουλειά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35