social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δικαίωμα έκδοσης διπλωμάτων UEFA C για την ΕΠΟ

Δικαίωμα έκδοσης διπλωμάτων UEFA C για την ΕΠΟ

Το δικαίωμα να εκδίδει πλέον διπλώματα και άδειες UEFA C, που θα έχουν ισχύ σε όλη την Ευρώπη, στους αποφοίτους των μαθημάτων αυτού του επιπέδου, απέκτησε η ΕΠΟ, έπειτα από έγκριση σχετικής της πρότασης από την UEFA.

Η σχετική ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«H UEFA ενέκρινε πρότασης τη ΕΠΟ για το νέο ευρωπαϊκό δίπλωμα UEFA C και την ένταξή του στην UEFA Coaching Convention.

Μετά την αγαστή συνεργασία του Τεχνικού Διευθυντή Κ. Τσάνα, του Διευθυντή Εκπαίδευσης Μ. Μητροτάσιου, του Grassroots manager Χ. Σίσκου και του προϊσταμένου του τμήματος εκπαίδευσης Μ. Κουτσούρη σχετικά με τη διεξοδική επεξεργασία του υπομνήματος και της οριστικής υποβολής προς την UEFA των δικαιολογητικών του νέου προγράμματος εκπαίδευσης του Διπλώματος UEFA C, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της UEFA, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ενέκρινε ύστερα από διαδικασία συνεχούς και επιτυχούς αξιολόγησης την περαιτέρω ένταξη του νέου ευρωπαϊκού διπλώματος UEFA C στην UEFA Coaching Convention.
Ως εκ τούτου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να εκδίδει πλέον διπλώματα και άδειες UEFA C, που θα έχουν ισχύ σε όλη την Ευρώπη, στους αποφοίτους των μαθημάτων αυτού του επιπέδου.

Αξίζει να τονισθεί ότι οι διορισμένοι μέντορες από την UEFA Les Howie και Jamie Houchen, καθώς και ο Ruud Dokter (μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης UEFA Jira Panel) επιβράβευσαν αυτό το σημαντικό επίτευγμα της πρότασης της ΕΠΟ και επεσήμαναν την εξαιρετική ποιότητα και το περιεχόμενο του υπομνήματός της και με μεγάλη διάθεση θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με την ΕΠΟ για να υποστηρίξουν τη συνεχή ανάπτυξη και την ποιότητα του προγράμματος της εκπαίδευσης προπονητών».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35