social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

19o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών Ανδρών: Ο ΠΟΚ την Κούπα, 7-1 τον ΠΑΟΚΜ στον τελικό!

19o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών Ανδρών: Ο ΠΟΚ την Κούπα, 7-1 τον ΠΑΟΚΜ στον τελικό!

Στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, του εντέκατου συνολικά, έφτασε ο ΠΟΚ και, μάλιστα, με χαρακτηριστική άνεση, όπως μαρτυρά και το σκορ στον τελικό με τον ΠΑΟΚΜ!

Ο Παναθλητικός Όμιλος από την Αθήνα επικράτησε με 7-1 απέναντι στον Παναρκαδικό Αθλητικό Όμιλο 'Μοριάς' της Αρκαδίας και κατέκτησε το 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών Ανδρών, σε έναν ωραίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Πετρούπολης Β' Αλκυών). Σωστά στημένοι από τον προπονητή Ηλία Καναβογιάννη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΚ δεν άφησαν τους χώρους που θα επέτρεπαν στην ομάδα από την Αρκαδία να αναπτύξει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, το σκορ είχε γίνει ήδη 4-0 από τα γκολ των Σκέμπι (5'), Ρηγανιά (28'), Μπαλακάκη (34') και Τζανίδη (38'). Στο δεύτερο ημίχρονο οι νικητές πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Σκέμπι (54'), Τάμπο (69') και Γεωργακόπουλο (71'), ενώ για τους Αρκάδες είχε μειώσει ο Πάολο στο 61'. Ο ΠΟΚ παρατάχθηκε ως εξής: Ασημώνης, Σχοινάς, Βάμε, Γεωργακόπουλος, Ρηγανιάς, Γεωργιάδης, Σκέμπι, Μπαλακάκης, Τζανίδης, Καραπιπέρης, Ιωαννίδης. Στην αποστολή των πρωταθλητών συμμετείχαν και οι Παπαδάκης, Παβλικόφσκι, Μπεσίμι, Βαρβαρήγος, Τσιάνος.

Περιχαρής ήταν, βεβαίως, ο Ηλ. Καναβογιάννης, ο οποίος τόνισε πως αυτός ο τίτλος μόνο τυχαία δεν ήρθε, αλλά κατόπιν πολλής δουλειάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟΚ έχει κατακτήσει τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ Κωφών, ενώ αποτελεί τον «κορμό» της Εθνικής ομάδας που έχει προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΠΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κώστα Γαργάλη, Μάρθα Μπάμπη, Μοχάμεντ Καμπάνι, Νίκος Τουάρδη και Νίκο Μηλιώνη για τη βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα με τη συνεχή παρουσία τους.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35