social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλητής και ο Βύζας Μεγάρων, πάει στα μπαράζ ανόδου

Πρωταθλητής και ο Βύζας Μεγάρων, πάει στα μπαράζ ανόδου

Η ολοκλήρωση του... μαραθώνιου στην Α' Κατηγορία της Δυτικής Αττικής βρήκε θριαμβευτή τον Βύζαντα Μεγάρων!

Ο ιστορικός σύλλογος πέρασε νικηφόρα από τον Ασπρόπυργο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατάταξης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα, εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των δύο πρωταθλητριών της Αθήνας, με την Ελλάδα Ποντίων, αλλά και με τις τέσσερις πρωταθλήτριες των Ενώσεων της Κρήτης.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-0, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της νίκης τους στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο. Στο 9ο λεπτό ο Ατματσίδης υποδέχθηκε την μπάλα από τη σέντρα του Κωνσταντινίδη και με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 23' ο Κενδριστάκης με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ατματσίδη διαμόρφωσε το 2-0, που έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Χρέλιας, Παύλος-Τσαγανού

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Μιχάλης Κατσάφαρος): Χολέβας, Τζαρχρήστας, Φραγκόπουλος, Καρδάμης, Παρασχάκης, Μπούρας, Τσιρικλός, Στύλλα (46' Γκούπε), Πέτσας, Τζούντι, Καραλής

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης (75' Κουφής), Δρυμούσης, Μανωλιάς, Φλέγκας, Φυσαράκης, Μανώλης, Σαχόλλι, Καραγιάννης, Κενδριστάκης (62' Φρυγανάς), Ατματσίδης (62' Λεβεντούρης (68' λ.τρ. Πεκίνι)), Κωνσταντινίδης (62' Παπαδάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35