social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του Μικρού Γιαννάκη

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του Μικρού Γιαννάκη

Πόνος, θλίψη και ένα μεγάλο γιατί; Τρεις λέξεις που περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στο Πανελλήνιο από χθες μετά το χαμό του μικρού Γιαννάκη Ασημακόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή σε γήπεδο της Εύβοιας.

Μάλιστα η είδηση αυτή δεν θα μπορούσε να μην έχει επηρεάσει και τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου οι οποίες από νωρίς μέσω ανακοινώσεων εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου νεαρού αθλητή.

Δείτε τις ανακοίνωσεις

ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

H A.E. ΠETPAΛΩNΩN EKΦPAZEI THN BAΘIA ΘΛIΨH THΣ ΓIA THN ΞAΦNIKH AΠΩΛEIA TOY MIKPOY ΓIANAKH ΣTHN OIKOΓENEIA TOY KAI ΣTHN OIKOΓENEIA TOY ΠA.O. POYΦ . O ΘEOΣ NA ANAΠAYΣEI THN ΨYXOYΛA TOY KAI NA ΔINEI KOYPAΓIO ΣTOYΣ ΓONEIΣ TOY. KAΛO TAΞIΔI ΓIANNAKH.
 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Ορισμένες φορές δεν μπορούμε μέσα από μια ανακοίνωση να περιγράψουμε αυτά που νιώθουμε. Ίσως τα λόγια να είναι περιττά όταν μιλάμε για έναν χαμό 13χρονου παιδιού! Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του μικρού Γιαννάκη ο οποίος έχασε την ζωή του την ώρα που αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα ακαδημιών του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στην Ερέτρια. Καλό ταξίδι Γιαννάκη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Θερμά Συλλυπητήρια,

Ο Α.Π.Ο Ήφαιστος Περιστερίου, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι αθλητές του σωματείου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του μικρού Γιάννη Ασημακόπουλου, του άτυχου 13χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του σε ποδοσφαιρικό αγώνα παιδικών ομάδων στην Ερέτρια.
Ο αθλητής του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, αφήνει μεγάλο κενό με την απουσία του στα Ελληνικά γήπεδα.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΕΑΣ
 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου εκφράζει, τη βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητηριά του προς την ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και την οικογένεια του μικρού Γιάννη, που έσβησε χθες σε ηλικία 14 ετών, στα γήπεδα της Ερέτριας.
Εκεί, που για το ίδιο τουρνουά βρέθηκαν τα δικά μας παιδιά μια εβδομάδα νωρίτερα. Είναι πραγματικά ασύλληπτο το γεγονός, και μας γεμίζει όλους με θλίψη και οργή.

Τα λόγια είναι φτωχά.

Καλό ταξίδι, προς έναν καλύτερο κόσμο, μικρέ Γιάννη

ΙΛΙΣΙΑ 2004

«Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας Ιλίσια 2004 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή στους οικείους του νεαρού αθλητή της ομάδας ΠΑΟ Ρουφ,  Γιάννη Ασημακόπουλου για τον αδόκητο χαμό του. Όταν χάνεται ένα νέο παιδι τα λόγια είναι περιττά. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του»

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του 14χρονου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας του ΠΑΟ Ρουφ, Γιάννη Ασημακοπουλου. Δεν χωράνε άλλα λόγια. Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων
 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Σε μια εποχή που ο ανθρωπος δείχνει ανίκητος, στιγμές σαν αυτές που χάνεται αδόκητα ένα μικρό παιδί την ώρα που κάνει αυτο που αγαπάει – παίζει ποδόσφαιρο – κάνει όλους μας να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητες μας στη ζωή. Το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου εκφράζει σύσσωμο Ειλικρινή Συλλυπητήρια στη οικογένεια του νεαρού αθλητή του ΠΑΟ Ρουφ, Γιάννη Ασημακοπούλου, που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή… Καλό ταξίδι στην πόλη των αγγέλων…

ΑΤΤΙΚΟΣ

Το Δ.Σ του ΑΤΤΙΚΟΥ εκφράζει τα συλληπητήρια του προς την οικογένεια του μικρού Γιάννη Ασημακόπουλου, παίκτη των ακαδημιών του ΠΑΟ ΡΟΥΦ για τον αναπάντεχο χαμό του. Καλό ταξίδι..

 

ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΥ

Όλα τά παιδιά είναι παιδιά μας Στην θλιβερή είδηση τής απώλεια του μικρού Γιάννη, ποδοσφαιριστή της Κ14 του ΠΑΟ Ρουφ, δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο θλίψη Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, οι σκέψεις μας είναι με τούς γονείς και τούς συναθλητές του

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Η οικογένεια του Α.Ο Νέας Ιωνίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Γιάννη για τον άδικο χαμό του. Τα λόγια είναι φτωχά .. Καλό ταξίδι Γιάννη ...

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού και η Ακαδημία μας, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του 13χρονου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννη Ασημακόπουλου.
"Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του".
 

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ξέρουμε πως είναι να πονάς για την άδικη απώλεια ενός δικού σου παιδιού, του φίλου σου, του συμπαίχτη σου, του κολλητού σου.
Ευχόμαστε στην οικογένεια του νεαρού, αδικοχαμένου αθλητή και στην οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ θερμά συλλυπητήρια.
 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Όλη η οικογένεια του ΘΡΙΑΜΒΟΥ συγκλονισμένη από την τραγική είδηση του χαμού ενός μικρού αθλητή του ΠΑΟ ΡΟΥΦ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού καθώς και στο σωματείο του...
Καλό ταξίδι Γιαννάκη
 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Π.Ο Ηρακλής Περιστερίου για τον τραγικό χαμό του 13χρονου αθλητή.
Η ομάδα μας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 13χρονου Γιάννη και στους οικείους καθώς και στην ομάδα ΠΑΟ Ρουφ.
Ειλικρινά τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μας.
Τα παιδιά της ακαδημίας μας που έτυχε να συμμετέχουν στη διοργάνωση τις ίδιες ημερομηνίες παραμένουν κανονικά στην Ερέτρια παρά την ακύρωση των τουρνουά.
 

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το Δ.Σ του ΑΠΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ εκφράζει τα συλληπητήρια του προς την οικογένεια του μικρού Γιάννη παίκτη των ακαδημιών του ΠΑΟ ΡΟΥΦ για τον αναπάντεχο χαμό του. Καλό ταξίδι..

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Σύσσωμη η οικογένεια του Όμιλου Φιλάθλων Χολαργού εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια της στην οικογένεια του Γιάννη παίκτη της κ14 του ΠΑΟ ΡΟΥΦ για τον άδικο χαμό του. Καλό Παράδεισο μικρέ

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

Το ΔΣ του ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ προσφέρει τα ειλικρινη συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού 13χρονου που έχασε την ζωή του χθες στο γήπεδο της Ερέτριας!

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η οικογένεια του Α.Ο Κορωνίδα Γαλατσίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Γιάννη για τον άδικο χαμό του. Τα λόγια είναι φτωχά .. καλό ταξίδι Γιάννη ... απέραντη η θλίψη...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35