social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το δεξί ο Αετός Λουτρών, 3-0 την ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακό

Με το δεξί ο Αετός Λουτρών, 3-0 την ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακό

 Ιδανικό ξεκίνημα για τον πρωταθλητή Λέσβου Αετό Λουτρών στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τη Γ Εθνική με νίκη 3-0 απέναντι στην ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός.

Πηγή: sportlesvos.gr

Ανώτερος ο Αετός πήρε καθαρή νίκη στην έδρα του κόντρα στον πρωταθλητή Σάμου ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας αρκετές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μιχαλάκη μετά από γέμισμα του Κουμπά με περίτεχνη ενέργεια να στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Μαρίνου, ενώ οι παίκτες του Αετού αφιέρωσαν το γκολ στον τραυματία Παναγιώτη Χρυσάφη με μπλουζάκι που έγραφε το όνομα του. Στο 13' ο Τσομπανέλλης επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει όχι, με την ομάδα της Σάμου η οποία πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το 20ο λεπτό να απαντάει με το σουτ Ακούλλι το οποίο πέρασε άουτ. Στο 25' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λαμπράκης έπιασε την κεφαλιά η οποία πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 44' ο ίδιος παίκτης με ωραίο γυριστό σουτ μετά από ασίστ του Τοπάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αετός έχοντας διώξει άγχος έπαιξε πιο ελεύθερα με την φιλοξενούμενη ομάδα να περιορίζεται ξανά σε αμυντικό ρόλο. Στο 68' ο Μπορμπούτης μετά από κόρνερ σούταρε όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κουμπά, ενώ ο Τσομπανέλλης στο 74' μετά από ωραία ατομική ενέργεια επιχείρησε του σουτ το οποίο ξανά δεν είχε τύχη. Το 3-0 έγινε με την κεφαλιά του Σεφουλάϊ μετά από σέντρα του Πετρουζέλλη στο 78', ενώ μια καλή στιγμή είχε και ο Αλαγιάνης στο 90'.

Ο Αετός πλέον έχει στραμμένο το βλέμμα στον κομβικής σημασίας αγώνα της Τετάρτης στη Χίο με τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου καθώς με νίκη θα βάλει τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών (Διονυσατός): Κουμπάς, Τοπάλι, Διμπαμπής, Καπταγιάννης, Λαμπράκης(69'Βλαστέλλης), Κριπντίρης, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής(78' Αλαγιάνης), Πετρουζέλλης(78'Καδής), Μιχαλάκης(84' Λούις), Σεφουλάϊ(84' Βόϊκος)

Α Βαθύλλου Πανσαμιακός (Βούρος):Μαρίνος, Πασχάλης(63'Σταματόπουλος), Χατζηπαναγιώτης Π., Χατζηπαναγιώτης Σ., Παπαχρήστου(81'Βακέντης), Ακούλλι, Θύμιος(81' Ιωαννίδης), Σιδέρης, Μπορμπούτης, Γιαννούλης, Τεληγιαννίδης(66'Σεχάϊ)

 


Σχετικά άρθρα

Επιστρέφει ο Γκόγκα ενόψει Γρανίτη για τον Ατρόμητο Πειραιά

Ατματζίδης για την έναρξη των μπαράζ: Ήρθε η ώρα να ξυπνήσει ο... γίγαντας!

Χλωρός: Με 9-10 βαθμούς νομίζω ότι θα βρισκόμαστε στην Γ' Εθνική [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35