social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«ΑΡΧΟΝΤΑΣ» ο Άρης Πετρούπολης στη... ζούγκλα της Σύρου, 2-3 από 2-0 την Ελλάς

«ΑΡΧΟΝΤΑΣ» ο Άρης Πετρούπολης στη... ζούγκλα της Σύρου, 2-3 από 2-0 την Ελλάς

Αυτός ο Άρης Πετρούπολης δεν την χάνει την άνοδο με... τίποτα! H γνωστή φετινή ομάδα που δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της ήττας έκανε την εμφάνισή της και στη Σύρο καταφέρνοντας όχι μόνο να μείνει «όρθια» απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο, αλλά να πάρει και τη νίκη με 2-3 απέναντι στην Ελλάς Σύρου. 

Μπροστά σε μια καυτή ατμόσφαιρα και απέναντι σε μια φιλοξενία που έφερε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω οι μάγκες του Γιάννη Σιλεβίστα ανέτρεψαν το ματς καθώς από 2-0 πήραν τη νίκη με 2-3 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την άνοδο φτάνοντας μετά από 3 ματς τους 7 βαθμούς. 

Πάντως η τραγική εικόνα του αγώνα ήταν η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ προστασία της φιλοξενούμενης διοίκησης που δέχτηκε μπουκάλια και τραμπουκισμούς από τους Συριανούς. 

Οι ερυθροκίτρινοι του Γιάννη Σιλεβίστα έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας τη μαεστρική καθοδήγηση του προπονητή τους, πήραν το «τρίποντο». 

Στο α' μέρος το ματς δεν ξεκινήσε καλά για τους Πετροπουλιώτες αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, χάρη σε δυο γκολ του Ραμπαβίλα στο 32' και 33'.

Πάντως στο 1-0 οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι καθώς υποδείχθηκε χέρι του Τσερκώνη ενώ και στο 2-0 υπογραμμίζουν ορθώς ότι ο Παπαδάμ δεν υπόδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ.

Λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους ο Ρέτζο με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1.

Στο β' μέρος μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Άρης Πετρούπολης.

Στο 46' ο Αργυρίου έκανε την κεφαλία και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, με τον Ράπτη στο 56' να ισοφαρίζει σε 2-2 με άψογο πλασέ. Στο 78' μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Μαρίνου πήρε έτοιμο γκολ από τον Αργυρίου και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-3.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Παπαδόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μπακατσέλος (73' Μάιπας), Περιάλης, Σαββίδης (84' Πρίντεζης), Ραμπαβίλας (53' λ.τρ. Μανουσάκης), Μπούνας, Περιάλης, Παυλόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Τσερκώνης, Τσουκαλάς, Ρέτζο, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (51' Μπιμάι), Σούφλας (92' Κορώνης), Μαρίνου, Αργυρίου, Ράπτης (85' λ.τρ. Μπριστογιάννης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35