social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική – Κλήρωση: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι εκκρεμότητες και όσα αναφέρθηκαν για άνοδο και υποβιβασμό

Γ' Εθνική – Κλήρωση: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι εκκρεμότητες και όσα αναφέρθηκαν για άνοδο και υποβιβασμό

Υπό τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελο Δανιήλ, τον επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, Δημήτρη Γιαρένη, αλλά και τον επικεφαλής της Επιτροπής Κυπέλλου, Κωνσταντίνο Νίκα, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (Παρασκευή) το πρωί η διαδικασία της κλήρωσης για τη σεζόν 2021-2022, από την οποία προέκυψαν τα προγράμματα στους επτά ομίλους της Κατηγορίας.

Μεταξύ των τεσσάρων ομάδων, των οποίων η συμμετοχή εκκρεμούσε μέχρι τις προηγούμενες ώρες, μόνον η Δόξα Δράμας συμπεριλήφθηκε στη διαδικασία, τοποθετούμενη στον 1ο όμιλο. Ο Ασπρόπυργος και ο ΑΟ Καβάλα δεν δήλωσαν συμμετοχή, ενώ η Ζάκυνθος αρχικά είχε δηλώσει, όμως στη συνέχεια απέσυρε τη συμμετοχή της.

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ υπήρξε αναφορά και στο ζήτημα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν, αλλά και του τρόπου με τον οποίο θα διεκδικηθούν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου. Συνολικά, λοιπόν, θα υποβιβαστούν 32 ομάδες και από τους 7 ομίλους, ενώ οι 7 πρωταθλήτριες θα συγκροτήσουν ένα μίνι πρωτάθλημα ενός γύρου, στο οποίο η κάθε ομάδα θα δώσει έξι αγώνες (τρεις εντός και τρεις εκτός), με στόχο τον τερματισμό σε μία από τις πρώτες τέσσερις θέσεις της επιμέρους κατάταξης.

 


Σχετικά άρθρα

Λινάρδος: Η επανένταξη πρέπει να γίνει με λεπτομέρεια [vid]

Το τρίτο ημίχρονο στο ματς Νίκη Βόλου-Ασπρόπυργος [vid]

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Μαργιέτη για τον Ασπρόπυργο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35