social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παχατουρίδης: Πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό!

Παχατουρίδης: Πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία στις τάξεις της ΑΕ Μυκόνου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας με την Ηλιούπολη στο πλαίσιο του 5ου ομίλου.

Στο Soccerlive μίλησε ο Θεόφιλος Παχατουρίδης, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα έχει μία καλή παρουσία τη νέα σεζόν, προσθέτοντας επίσης ότι θα χρειαστεί να κάνει πρωταθλητισμό για να υλοποιήσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της.

«Έπειτα από αυτή την περίοδο της μεγάλης αναμονής για όλες τις ομάδες, παρήγορο είναι που ξεκινούν οι υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη μετά από αυτή την πολύμηνη προετοιμασία. Έχουμε στόχους, έχουμε φιλοδοξίες και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων» σχολίασε αρχικά ο 54χρονος προπονητής και πρόσθεσε σχετικά με το επίπεδο δυναμικότητας του ομίλου: «Θεωρητικά είναι πιο βατός από πέρσι. Όμως, έχει πολλές αξιόμαχες ομάδες και θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για να τερματίσουμε ψηλά. Θεωρούμε πως η ομάδα έχει τα φόντα και το δυναμικό για να τερματίσει στον πάνω... όροφο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35