social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Πόρου: Καμία σχέση η φιλοξενία με τη διαιτησία στη Σούδα

ΑΟ Πόρου: Καμία σχέση η φιλοξενία με τη διαιτησία στη Σούδα

Τα παράπονά τους για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας για την πρεμιέρα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΑΟ Πόρου.

Στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για ένα κανονικό γκολ που δεν μέτρησε, αλλά και για ένα πέναλτι που κακώς δεν υποδείχθηκε, διαπιστώνοντας πως η διαιτησία βρέθηκε σε πλήρη αντιδιαστολή με τη φιλοξενία στη Σούδα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Περιμέναμε όλοι τόσο καιρό με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη της Γ' Εθνικής αλλά το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά όσον αφορά τις διαιτητικές υποδείξεις και αποφάσεις. Δεύτερη χρονιά για τον Πόρο που σε σημαντικό παιχνίδι επόπτης ακυρώνει κανονικότατο γκολ της ομάδας μας ως δήθεν οφσάιντ με τον σκόρερ Πήλιο να είναι στη φάση του 32ου λεπτού τρία βήματα πίσω από τους αμυντικούς! Ενώ και στο 83ο λεπτό που φωνάξαμε όλοι για πέναλτι και μάλιστα από τη δικαιολογημένη αγανάκτησή μας δέχθηκε κίτρινη κάρτα στον πάγκο ο προπονητής μας Ανδρέας Σκέντζος, υπάρχει ξεκάθαρη αντροπή του Πήλιου με εμφανές το χτύπημα που έχει ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας στο κουντεπιέ! Επίσης το παιχνίδι ξέφυγε σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια του δυνατού όμως ο διαιτητής δεν έκανε ως όφειλε χρήση της κίτρινης κάρτας. Με τέτοιες διαιτητικές εμφανίσεις δυστυχώς δεν πάει μπροστά αλλά πίσω το ποδόσφαιρο! Μπορεί ο Πόρος να μην έχει πολλά χρόνια ιστορίας αλλά διαθέτει σοβαρή ομάδα και απαιτεί σεβασμό! Καμία σχέση η φιλοξενία με τη διαιτησία στη Σούδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35