social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε πίστη ο Αιολικός, 2-0 το Κερατσίνι

Είχε πίστη ο Αιολικός, 2-0 το Κερατσίνι

Το έργο του Αιολικού απέναντι στο Κερατσίνι αναμένονταν δύσκολο και τέτοιο αποδείχθηκε στην πράξη!

Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία στην 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η ομάδα της Μυτιλήνης κατέβαλε τους «ροσονέρι» με 2-0, καταφέρνοντας να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα στο τελευταίο τέταρτο! Συγκεκριμένα, στο 79ο λεπτό λύτρωσε τους νησιώτες ο Κουρουπής με συρτό φάουλ, ενώ στο 93ο λεπτό ο Πινέιρο έγραψε το 2-0 με υπέροχη ενέργεια και ασύλληπτο αριστερό σουτ στο «Γ» της εστίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μερικές καλές στιγμές να προηγηθούν, μεταξύ των οποίων και το δοκάρι στο πλασέ του Αποστολόπουλου στο 21ο λεπτό. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς, έφτασαν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα, στο τέλος όμως δεν τα κατάφεραν.

Διαιτητές: Φωστέρης, Κουλοχέρης-Κυριακόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας, Κρητικός, Τακίδης (46' λ.τρ. Μουζακίτης), Γιουκαρής, Νικολάου, Αποστολόπουλος (90' Παπιομίτογλου), Εμπουμπά (82' Πρωτούλης), Λαμπράκης (59' Πινιέιρο)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Τάκης Χριστόπουλος): Πίνης, Κωνσταντινίδης, Φράρος (60' Λαζάρου), Αγγελάκης, Παϊκόπουλος, Σερμάδι (80' Λουβής), Μενδρινός, Ντούνιας, Μπάτσι, Τζανιδάκης, Κρέσιτς (70' Πανίδης)

(Φωτο: Sportlesvos.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35