social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι

Αρναούτης: Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι

Με ένα «καθαρό» σκορ (2-0), που διαμορφώθηκε από γκολ σε κάθε ημίχρονο του αγώνα, επικράτησε η Προοδευτική στο γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας απέναντι στην τοπική Θύελλα.

Μιλώντας στο Soccerlive ο Δημήτρης Αρναούτης παρατήρησε πως η ομάδα του έλεγξε το παιχνίδι, κυριάρχησε και έφτασε δίκαια στη νίκη. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό «παρών».

«Ήταν ένα ματς πρεμιέρας, που πάντα έχει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αναγνωριστικό το παιχνίδι, όμως έκτοτε πήραμε μέτρα στο γήπεδο, είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε τέσσερις φάσεις για γκολ και στη μία από αυτές κάναμε έναν ωραίο συνδυασμό και καταφέραμε να προηγηθούμε» αφηγήθηκε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από νωρίς και παρότι υπήρχαν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι, ενώ ευτυχήσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Από την άλλη, δεν κινδυνέψαμε καθόλου ακόμη κι όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Αντιθέτως, σε κάποιες αντεπιθέσεις είχαμε ευκαιρίες να φτάσουμε και σε τρίτο γκολ».

Στον επίλογό του, ο προπονητής των «βυσσινί» πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο που ακολούθησε και στήριξε την προσπάθειά μας».

 


Σχετικά άρθρα

Αρναούτης: Μας... πληγώνει που δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες μας [vid]

Το ειδικό αφιέρωμα της Προοδευτικής στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γρηγόρη Δράγαζη.

Μεταγραφή και αποδεσμεύσεις στη Θύελλα Ραφήνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35