social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στοΐλας: Μας αφήνει πίκρα η ισοπαλία

Στοΐλας: Μας αφήνει πίκρα η ισοπαλία

Μία εκτός έδρας ισοπαλία σε αγώνα πρεμιέρας δεν μπορεί να θεωρείται αρνητικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν δεν πρόκειται για ομάδα που θεωρείται φαβορί στον πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, στο στρατόπεδο της ΑΕ Ερμιονίδας έμειναν με την «πικρή γεύση» μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Άρη στο δημοτικό στάδιο Σκάλας (1-1), ακριβώς επειδή βάσει της τροπής του θα μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Πέτρου Στοΐλα στο Soccerlive.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο πήγαμε προετοιμασμένοι και με ξεκάθαρο στόχο εξ αρχής να πάρουμε τη νίκη, κάτι το οποίο δικαιούμασταν. Θεωρώ ότι ήταν ένα μέτριο έως κακό πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, με μία φάση από εμάς και μία από τον αντίπαλο, στην οποία πέτυχε και το γκολ. Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Άρης, όμως, άλλαξε τις ισορροπίες. Ξέρουμε, βέβαια, ότι μία τέτοια απόφαση, ειδικά στην έδρα του, κάνει τον αντίπαλο ακόμη πιο παθιασμένο. Ωστόσο, δεν παρασυρθήκαμε, είχαμε υπομονή, γίναμε πιο επιθετικοί, βγάζοντας έναν κεντρικό αμυντικό και βάζοντας έναν μέσο, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Κλείσαμε τον Άρη στο μισό γήπεδο, είχαμε τις δυο ευκαιρίες με το δοκάρι και το φάουλ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, όμως ο αντίπαλος άντεξε και έμεινε το σκορ 1-1» αφηγήθηκε αναλυτικά ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε: «Μας αφήνει πίκρα το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη, όμως μένει η ικανοποίηση για την προσπάθεια των παικτών. Άλλωστε, μία ποδοσφαιρική ρήση λέει πως όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάνεις». Στον επίλογό του, ο Π. Στοΐλας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άρη Σκάλας για τη φιλοξενία του.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35