social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στη Σκάλα ο ΑΣ Σαντορίνης (0-3)

Άνετα στη Σκάλα ο ΑΣ Σαντορίνης (0-3)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες πέρασε από το δημοτικό στάδιο Σκάλας ο ΑΣ Σαντορίνης 2020 και επέκτεινε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου.

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια με τα οποία ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής, η νησιωτική ομάδα επικράτησε με 3-0 του τοπικού και ουραγού Άρη, φροντίζοντας από τα πρώτα λεπτά να «καθαρίσει» την υπόθεση «τρίποντο». Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), ενώ επτά λεπτά μετά ο Ζγκούρη με πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 48ο λεπτό ο Παπαδόπουλος σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα, αυτή τη φορά με σουτ, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Ερρίκο και Ζγκούρη.

Διαιτητές: Αυγερινός, Τσούκας-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρας, Μπινιώρης, Χρήστου (50' Κανελλάκης), Μιχελάκος, Μανωλάκος, Κολλάτος, Παρασίδης, Καρακούσης, Γουόρντεν (75' Λιναρδάκος), Σταυρόπουλος, Καστάνγκ (46' Πανταζής)

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Ντούνης, Ερρίκος, Κουρέλλας, Μπιρμπίλη, Κρέτση, Μάγκας (75' Αρκούδας), Πολύζος, Σιμιτσής (60' Μπονέτι), Ζγκούρη (60' Μηλιώτης), Συρεγγέλας (75' Ντρούγκας), Παπαδόπουλος (78' Περέιρα Ντα Σίλβα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35