social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε έδαφος η ΑΕ Μυκόνου, 1-1 στο τέλος με Άρη Σκάλας

Έχασε έδαφος η ΑΕ Μυκόνου, 1-1 στο τέλος με Άρη Σκάλας

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της απώλεσε η ΑΕ Μυκόνου και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας στον 5ο όμιλο.

Η νησιωτική ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ουραγό, μα και σκληροτράχηλο, Άρη Σκάλας, αποτρέποντας μάλιστα την ήττα μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 22' σε σουτ του Λεσάι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 34', με κεφαλιά του Σταυρόπουλου έπειτα από σέντρα του Γουόρντεν. Οι νησιώτες πίεσαν για την ισοφάριση και, μάλιστα, είχαν δεύτερο δοκάρι στο 85' σε πλασέ του Σερέπα. Τελικώς, ο βαθμός κατακτήθηκε στο 94ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος-Κακάνης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης (67' Παπαδόπουλος), Παπαϊωάννου (73' Γκέζο), Καλτσάς, Λεσάι, Αχείμαστος, Σερέπας, Μπρούνο, Παρασκευάς (46' Κωνσταντινίδης)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρρας, Μανωλάκος, Μπινιώρης, Κολλάτος, Χρήστου, Σεμερτζάκης, Καρακούρης, Παρασίδης, Σταυρόπουλος (63' Γιουτιόν), Γουόρντεν (84' Πανταζής), Μιχελάκος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35