social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική: Κυριακή αντί Σαββάτου η δράση στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Γ' Εθνική: Κυριακή αντί Σαββάτου η δράση στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Είχε παγιωθεί τα τελευταία... αρκετά χρόνια η αγωνιστική δράση του τριημέρου των αποκριών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής να γίνεται Σάββατο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με αγώνες που ορίζονταν την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, ήτοι Κυριακή.

Αυτός ήταν ο αρχικός προγραμματισμός της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και για τη φετινή σεζόν, όμως ο σχεδιασμός έχει αλλάξει και η αγωνιστική του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου την Κυριακή. 

Ο επαναπρογραμματισμός από πλευράς διοργανώτριας Αρχής σχετίζεται με την απόφαση της Πολιτείας να απαγορεύσει τις παρελάσεις και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που παραδοσιακά γίνονται Κυριακή, συνεπώς για φέτος δεν παρουσιάζεται λόγος μετάθεσης της αγωνιστικής κατά μία ημέρα νωρίτερα. Συν τοις άλλοις, η εμβόλιμη αγωνιστική που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (2/3) σε δύο ομίλους (3, 4), αποτελεί έναν καλό λόγο για να δοθεί σε αυτές τις ομάδες μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω.

Εξαιρείται, βεβαίως, από τη συζήτηση ο 7ος όμιλος, αφού ούτως ή άλλως για το εν λόγω τριήμερο δεν υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35