social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΟ Ατσαλένιου: Οι σκέψεις για Καϊμακαμούδη ενόψει Πανιωνίου

ΠΟ Ατσαλένιου: Οι σκέψεις για Καϊμακαμούδη ενόψει Πανιωνίου

Θλάση πρώτου βαθμού έχει υποστεί ο Φώτης Καϊμακαμούδης, πράγμα που σημαίνει πως ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, εμπεριέχει ρίσκο να «χάσει» τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του προσφυγικού σωματείου.

Αναμφίβολα, ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί πολύτιμο ποδοσφαιριστή για τον ΠΟ Ατσαλένιου, που θα ήθελε να τον έχει διαθέσιμο στον πρώτο «τελικό».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grandsport.gr, ο έμπειρος επιθετικός δεν συμμετείχε σε καμία από τις προπονήσεις της εβδομάδας, κάτι που μείωσε τις ήδη λιγοστές ελπίδες του να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής (27/2). Η προετοιμασία του ΠΟΑ θα συνεχιστεί σήμερα (25/2), ενώ θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση. Εάν και εφόσον ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ατσαλένιου καταφέρει έστω και σήμερα να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές του να συμμετάσχει στην αποστολή και στο παιχνίδι. Εάν ούτε σήμερα καταφέρει να πάρει μέρος στη προπόνηση, τότε επί της ουσίας θα τεθεί «νοκ άουτ» από το παιχνίδι. Στον ΠΟΑ δεν σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αφού ακολουθούν άλλοι τέσσερις «τελικοί», εκεί όπου η ομάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τον στόχο της παραμονής. Πέραν του Φώτη Καϊμακαμούδη, δεν υπάρχουν άλλα ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, με τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, να απουσιάζουν λόγω κρυώματος από τη προπόνηση, μην έχοντας όμως Covid, καθώς τα τεστ τους ήταν αρνητικά.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35