social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις καθυστερήσεις με Γροντή ο Πανιώνιος, 1-0 στο Ατσαλένιο και πλησίασε κορυφή!

Στις καθυστερήσεις με Γροντή ο Πανιώνιος, 1-0 στο Ατσαλένιο και πλησίασε κορυφή!

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος στο Ατσαλένιο και έμεινε «όρθιος» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον 7ο όμιλο, αυξάνοντας μάλιστα και τις πιθανότητές του για τη συνέχεια!

Λίγη ώρα αφότου ο ΠΑΟ Ρουφ δεχόταν γκολ στις Αρχάνες και έμενε στο ισόπαλο 1-1 με τον Γιούχτα, οι κυανέρυθροι έβρισκαν γκολ απόδρασης στις καθυστερήσεις απέναντι στον ΠΟΑ, χάρη σε πέναλτι που δόθηκε σε μαρκάρισμα στον Κοντοέ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γροντής 92ο λεπτό για το 0-1! Έτσι, μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική πηγαίνουν στο Ρουφ για ματς που σίγουρα θα κρίνει πολλά! Από την άλλη, δυσκολεύει αισθητά το έργο των πράσινων για παραμονή στην Κατηγορία μετά και τη νέα ήττα.

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και μπροστά σε αρκετό κόσμο. Σε μία από τις καλές του στιγμές στο παιχνίδι, ο Πανιώνιος είχε δοκάρι στο 45ο λεπτό σε κεφαλιά του Αργυρίου.

Διαιτητές: Μόσχου, Θεοδοσάκης-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Ανέστης Αναστασιάδης): Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Κατσαρός, Λουμπάκης, Ρουμπάκης (83' Σένκα), Σκουλάς (66' Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Ολιβέιρα (87' Σαβουιδάκης), Χαρίτος, Μεϊρέλες, Αννιτσάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (65' Βλάχος), Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου (87' Μούντριχας), Πίσπας (83' Δρίτσας), Καραβίδας (46' Γροντής), Λιούμης, Αργυρίου, Κράσι (65' Μένσα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35