social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατάθεση ψυχής ο Αιολικός, 2-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Κατάθεση ψυχής ο Αιολικός, 2-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Με ενδεκάδα ανάγκης και πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ο Αιολικός κατέθεσε την... ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τόσο μεγάλη, όσο και πολύτιμη, νίκη με 2-0 απέναντι στον Αίαντα!

Έτσι, η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται μία... ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής της στην Κατηγορία, εν αντιθέσει με τον σύλλογο της Σαλαμίνας που παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με κεφαλιά του Κάραβου, όμως ο σκόρερ συνελήφθη σε θέση οφσάιντ από την πρώτη βοηθό Αλεξοπούλου. Στο 38ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πινέιρο σούταρε και η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Κουτσοποδιώτη, για να καταλήξει στην εστία του Καρνέση (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αντ' αυτού είδαν τους αντιπάλους τους να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Μουζακίτη σε αντεπίθεση (2-0).

Διαιτητές: Φωστέρης, Αλεξοπούλου-Πυκνής (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Κρητικός, Σουβατζόγλου, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης, Μουκίδης, Ντοματάς (69' Μωϋσίδης), Πινέιρο, Κονδύλης (79' Αναγνώστου), Παπιομίτογλου

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος (69' Φερεντίνος), Κουτσοποδιώτης, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Λέκκας, Αγγελόπουλος (54' Σαρηγιάννης), Μακρής, Ζότο (89' Κοντογιαννόπουλος), Κάραβος.

(Φωτο: Sportlesvos.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35