social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» στις Αρχάνες ο ΠΑΟ Ρουφ, 1-1 με Γιούχτα

«Σκόνταψε» στις Αρχάνες ο ΠΑΟ Ρουφ, 1-1 με Γιούχτα

Δύο βαθμούς άφησε στην Κρήτη ο ΠΑΟ Ρουφ και είδε τον Πανιώνιο να τον πλησιάζει στους τρεις βαθμούς, στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Η ομάδα του Ρουφ υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 στις Αρχάνες από τον Γιούχτα, σε παιχνίδι που είχε αρκετό πάθος και καλές στιγμές μπροστά και στις δύο εστίες. Μόλις στο 8ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Τζανή και ο Γκιοατά από την άσπρη βούλα το μετέτρεψε σε γκολ για το 0-1. Οι πράσινοι έψαξαν την ισοφάριση, στο 78ο λεπτό είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Τζανή και, τελικώς, έφτασαν στο γκολ στο 81ο λεπτό με σουτ του Δωματά. Το 1-1 έμελλε να μείνει μέχρι τέλους, αλλάζοντας τα δεδομένα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Μαυρεδάκης-Μαρκετάκης (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Άγγελος Κασσωτάκης): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Τουγλής (80' Λογοθέτης), Τζανής, Ραπτάκης, Πλουσής, Νύχταρης, Γελαδάρης, Ψαράς (60' Ριμπέιρο), Δωματάς (87' Κόκκινος), Κατσικοκέρης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχάτουρας, Βενάρδος (46' Κατσούλης), Καραλής (67' Στεφάνοβιτς), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Νατσιόπουλος (86' Ζαχί), Καλλέργης, Ψυχογιός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35