social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ανάσα» για ΑΟ Πυλίου, 2-1 τον Αιολικό!

«Ανάσα» για ΑΟ Πυλίου, 2-1 τον Αιολικό!

 

Σε ένα από τα πιο καθοριστικα παιχνίδια της σεζόν, το οποίο είχε χαρακτήρα «τελικού», ο ΑΟ Πυλίου πήρε το «τρίποντο» και, συγχρόνως, πήρε «ανάσα» στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Γ' Εθνική!

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της εμβόλιμης, 18ης αγωνιστικής, η ομάδα από την Κω υποδέχθηκε τον Αιολικό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 για να φτάσει στους 20 βαθμούς και να βελτιώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα παλέψει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Οι «βυσσινί» παρουσιάστηκαν με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και κυριάρχησαν απέναντι στους κυανόλευκους, που σαφώς παρατάχθηκαν με λιγότερο άγχος.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους (1-0), ενώ στο 28' ο Δρόσος αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Φονσέκα και με πλασέ έγραψε το 2-0. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 35' με αυτογκόλ του Κωνσταντινίδη έπειτα από σέντρα του Κρητικού, για το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Πυλίου εξακολούθησε να υπερτερεί, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει την επικράτησή του.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Σόφιας-Αλεξόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Κωνσταντινίδης, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Γ.Ι. Γεωργιάδης, Χατζηβασίλης, Εμπουμπά (81' Χατζησουλεϊμάν), Βεζιρτζόγλου (90' Συντιχάκης), Φονσέκα (70' Μεντής), Δρόσος (90' Μαργαρίτης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Συνοδινός, Μωϋσίδης, Κρητικός, Σουβατζόγλου, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης, Κεσίδης, Ντοματάς (72' Αναγνώστου), Νίκα, Κονδύλης.

(Φωτο: giafkasports.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35