social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά πρώτη η Προοδευτική, «καθάρισε» στη Σαλαμίνα (2-0 τον Αίαντα)

Σταθερά πρώτη η Προοδευτική, «καθάρισε» στη Σαλαμίνα (2-0 τον Αίαντα)

Σε... βυσσινί χέρια παρέμεινε το «τιμόνι» της κούρσας στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, μετά και τη 18η αγωνιστική.

Η Προοδευτική δεν άφησε βαθμούς στη Σαλαμίνα, εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή της και παραμένει στην κορυφή της κατάταξης και στο +2 από τον Εθνικό. Η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε με 2-0 του Αίαντα, που από την πλευρά του έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας, αν θέλει να πετύχει την παραμονή του στην Κατηγορία.

Στο 28ο λεπτό ο Μεγαρίτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά (0-1), με τον Κρητικό να ευστοχεί σε πλασέ στο 58ο λεπτό για το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Αμπελακίων.

Διαιτητές: Φωκάς, Ζουλής-Σταθοπούλου (Αχαΐας)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λεσάι, Κουτσοποδιώτης, Μεγαλοοικονόμου (60' Σαρρηγιάννης), Μπανούσης (80' Παυλίδης), Λέκκας (85' Παλούκης), Αγγελόπουλος, Μακρής, Ζότο (80' Φερεντίνος), Κάραβος (60' Λιάτος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (46' Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης, Βοσνακίδης (70' Θεοδωρίδης), Κατίδης (78' Νάστος), Μακρυγιάννης (70' Μακρίδης), Κυριαζής (60' Τσαφταρίδης), Κρητικός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35