social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χρυσή» αλλαγή ο Γούλας για τη Θύελλα Ραφήνας (1-0 τον Αστέρα Βάρης)

«Χρυσή» αλλαγή ο Γούλας για τη Θύελλα Ραφήνας (1-0 τον Αστέρα Βάρης)

Στα πράσινα... βάφτηκε το ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής για την 18η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η Θύελλα Ραφήνας πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Βάρης, με τον Γούλα να έρχεται από τον πάγκο περίπου ένα δεκάλεπτο πριν την εκπνοή και να πετυχαίνει στο 87' γκολ... μισή σωτηρία για την ομάδα του! Το παιχνίδι που έγινε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Π. Σκούφος» είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν το γκολ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Γκούμα από θέση εκτός περιοχής στο 33ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα φανέρωνε πως δύσκολα θα αναδεικνυόταν κάποια από τις δύο ομάδες νικήτρια. Ωστόσο, διαφορετική άποψη είχε ο Γούλας, ο οποίος αξιοποίησε στο 87' κάθετη πάσα του Χίσο και αφού πρώτα προσπέρασε έναν αντίπαλό του, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Γαλάνης-Ρούσσος (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης, Φύτρος, Ανδρίκος, Σουλτανίδης (79' Γούλας), Τόσκα, Μαρτίνος, Παπαδόπουλος (90' Μαντζώρος), Δημητρίου (64' Δρόσης), Χίσο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Ντιαγνέ, Μανδύλης, Σπίντζος, Ματαγκουδάκης, Μάγγος, Νιούμαν (80' Γκέκας), Κωτσοβός (57' Χριστίνης), Καλλιμάνης, Γκούμας, Νάκας.


(Φωτο: irafina.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35