social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλείνει» θέση η ΑΕ Μυκόνου, 2-1 τον Ερμή Μελιγούς

«Κλείνει» θέση η ΑΕ Μυκόνου, 2-1 τον Ερμή Μελιγούς

Θέση και στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής «κλείνει» η ΑΕ Μυκόνου, μετά και την επικράτησή της επί του Ερμή Μελιγούς.

Οι νησιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 του αντιπάλου τους και ανέβηκαν στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που είναι σχεδόν απίθανο να ανατραπεί στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου. Από την άλλη, παραμένει δύσκολο το έργο της ομάδας της Αρκαδίας.

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Λεσάι με πλασέ αξιοποίησε συρτή σέντρα του Καλτσά και άνοιξε το σκορ (1-0), όμως πέντε λεπτά μετά ο Ανδριανός ισοφάρισε με πλασέ (1-1). Στο 35' ο Σερέπας έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Μυκόνου, σουτάροντας ωραία μετά από σέντρα του Μπρούνο. Το 2-1 έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Αλιάγας, Τσαγανού-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής (46' Πάλιουρας), Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης, Μάρκου, Καλτσάς, Λεσάι, Αχείμαστος, Σερέπας, Κωνσταντινίδης (68' Αργυρόπουλος), Μπρούνο

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Παπαδόπουλος, Μέντεζ, Μπάιρον, Γ. Ράλλιος, Σωτηρόπουλος (54' Σπ. Ράλλιος), Τσιώλης, Σ. Γιαννούσης, Ανδριανός (54' Εμπαλό), Πολυμεράκος (69' Μπίσιας), Φερέιρα.

 


Σχετικά άρθρα

Επίσημο του Βενάκη στον Φωστήρα και επιβεβαίωση

Μητρόπουλος: Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει στόχους που ταιριάζουν με τη δική μου φιλοσοφία [vid]

Γ' Εθνική: Η τετράδα των αήττητων για το 2022

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35