social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τη Ν. Επίδαυρο η Ηλιούπολη, 2-1 τον Φοίνικα

Πέρασε από τη Ν. Επίδαυρο η Ηλιούπολη, 2-1 τον Φοίνικα

Δύσκολη νίκη πήρε στο γήπεδο της Ν. Επιδαύρου η Ηλιούπολη και έδωσε συνέχεια στην πορεία της προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας επικράτησε με 2-1 του ανταγωνιστικότατου Φοίνικα, που απείλησε την αντίπαλό του με απώλεια βαθμών. Στο 17ο λεπτό ο Ζέλο άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων με ψηλοκρεμαστό σουτ (0-1), όμως στο 30' ο Μπιτζής «απάντησε» με υπέροχη λόμπα μετά από ασίστ του Χατζησοφρωνίου και έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Το γκολ της νίκης για τους κυανέρυθρους σημείωσε ο Ταβάρες με θαυμάσιο σουτ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας στο 71ο λεπτό (1-2). Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Παπαϊωάννου, Μπιτζή και Λέρμα, ενώ στο δεύτερο μέρος έπειτα από κεφάλια του Τριμπόνια, απομάκρυνε σωτηρία ο Ζέλο.

Διαιτητές: Σαφαρίκας, Ανδριανός-Παπαδιονυσίου (Αχαΐας)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Λέρμας, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Μάρκου (73' Γεωργίου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής, Τριανταφύλλου (79' Πούτσης), Χατζηστάμου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κωστόπουλος (66' Πολίτης), Μπουσάι, Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι, Ταβάρες, Σταύρου, Μπάξτον (66' Γεμιστός), Ζέλο, Ντινιωτάκης (89' Γάγγος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35