social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίας Σαλαμίνας: Οι αποφάσεις προκαλούσαν γέλιο ακόμη και στους φίλους του Εθνικού

Αίας Σαλαμίνας: Οι αποφάσεις προκαλούσαν γέλιο ακόμη και στους φίλους του Εθνικού

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Αίας Σαλαμίνας

Ακόμη μία αγωνιστική και λίγο πριν την λήξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, χθες στο Γήπεδο Αγ. Αναργύρων γίναμε μάρτυρες μίας τραγικής Διαιτησίας σε βάρος της Ομάδας μας. Δυστυχώς δεν κρατήθηκαν ούτε τα κπροσχήματα… παρά την απ΄ευθείας τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα μέσω internet, Πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας στην εκπνοή του Α΄ Ημιχρόνου, που δεν θα το σφύριζε ούτε ο Πρόεδρος του αντιπάλου Συλλόγου, αστεία…

αποβολή με κόκκινη κάρτα του Ποδοσφαιριστή μας Γ. Φερεντίνου σε κρίσιμο σημείο του αγώνα, σωρεία ΄΄ανάποδων΄΄ σφυριγμάτων σε βάρος μας, που είχαν ως αποτέλεσμα να εκνευρίσουν τους Ποδοσφαιριστές μας, και να προκαλέσουν τα γέλια στους Φιλάθλους του Εθνικού ! Η χθεσινή Διαιτησία ξεπέρασε κάθε όριο, αφού ο ΄΄άρχοντας΄΄ του αγώνα κ. Τσατσούλης δεν σεβάστηκε τον κόπο των Ποδοσφαιριστών μας, και την προσπάθεια της Ομάδας μας να αγωνιστεί τίμια εντός αγωνιστικών χώρων, για την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Οι Φίλαθλοι της Ομάδας και γενικά στην Σαλαμίνα είναι έξαλλοι για την ακόμα μία αγωνιστική απαράδεκτη Διαιτησία, που αποκλειστικό σκοπό είχε να ηττηθεί η Ομάδα μας. Όπως έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατες ανακοινώσεις μας, απαιτούμε τίμια 50-50 Διαιτησία και τίποτα παραπάνω. Ακολουθούν τρεις ακόμα ΄΄τελικοί΄΄ αγώνες για την λήξη του Πρωταθλήματος και ο Αίαντας θα παλέψει εντός αγωνιστικού χώρου για την σωτηρία της ομάδας μας, σε τρεις αγώνες παίζονται για εμάς, οι κόποι όλης της σεζόν.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνσης ότι Ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ είναι ιστορική Ομάδα με πολύχρονη ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, και δεν θα ανεχθούμε ξανά τέτοιου επιπέδου Διαιτησία, γιατί τα ανθρώπινα λάθη έχουν και ένα όριο…. μετά δυστυχώς αρχίζει ο δόλος !

 


Σχετικά άρθρα

Κουλούρης: Παράξενο που στο πιο κομβικό παιχνίδι ορίζεται διαιτητής απ' τη Δυτική Αττική [VID]

Καζβιρόπουλος στον Φωστήρα

Μέχρι 18/6 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Θύελλας Ραφήνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35