social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» ο Φωστήρας, δύσκολα ο Ερμής Μελιγούς (0-2)

«Διπλό» ο Φωστήρας, δύσκολα ο Ερμής Μελιγούς (0-2)

Ο Ερμής Μελιγούς είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, ο Φωστήρας τους πήρε!

Στο παιχνίδι που έγινε σήμερα (16/3) στο γήπεδο Άστρους για την 19η αγωνιστική, η ομάδα του Ταύρου επικράτησε με 2-0 απέναντι στον Ερμή Μελιγούς, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 5ο όμιλο. Από την άλλη, οι «βυσσινί» απέτυχαν να πάρουν το «τρίποντο» και είδαν το έργο τους για παραμονή στην Κατηγορία να δυσκολεύει αισθητά, αφού πιθανόν να μην είναι αρκετοί ακόμη και οι 23 βαθμοί στο ενδεχόμενο που πάρουν το μάξιμουμ στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και, μάλιστα, είχαν δοκάρι στο 15ο λεπτό σε πλασέ του Φερέιρα σε τετ α τετ. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά (19') οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, με τον Πεχλιβανίδη να σκοράρει με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτης του Ερμή προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να το καταφέρουν στο 87ο λεπτό, όταν ο Τσιώλης εκτέλεσε πέναλτι και ο Ασημέλης απέκρουσε. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92') έγινε το 0-2 με πλασέ του Πίσσα σε αντεπίθεση του Φωστήρα.

Διαιτητές: Λιάρος, Αντωνόπουλος-Σόβολος (Λακωνίας)

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Παπαδόπουλος (60' Σούρσος), Μέντεζ, Σπ. Ράλλιος (88' Μπίσιας), Τόμπι, Αδάμης, Σ. Γιαννούσης, Καδάς (35' λ.τρ. Πολυμενάκος), Τσιώλης, Φερέιρα, Εμπαλό (35' λ.τρ. Σωτηρόπουλος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Ασημέλης, Τσουβαλτσίδης, Ιωαννίδης, Καρμίρης, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Πινιώτης (75' Ντελής), Πίσσας, Δηλαβέρης, Τσιώλης (75' Μποσκουίδης), Σταυροθανασόπουλος (65' Ζελενίτσας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35