social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Είμαστε η πιο σταθερή ομάδα και θα κερδίσουμε»

Αρναούτης: «Είμαστε η πιο σταθερή ομάδα και θα κερδίσουμε»

Χωρίς τον τραυματία Κατίδη θα παραταχθεί η Προοδευτική στον αγώνα με τον Εθνικό στο σπουδαίο ντέρμπι του 6ου ομίλου που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της 1ης θέσης.

Ο Δημήτρης Αρναούτης προσπάθει να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του, με τον ίδιο να εκφράζει μέσω του soccerlive.gr την πίστη του για το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Σίγουρα θα κρίνει την πρώτη θέση το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν μια από τις δυο ομάδες κερδίσει γίνεται αυτομάτως και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αν το ματς λήξει ισόπαλο η κάθε ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχει το δικό της άγχος". 

Ερωτηθείς που θα κριθεί το ματς ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

"Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα γίνει ένα ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν αγωνιστεί τρεις φορές μεταξύ τους τη φετινή χρονιά κάτι που δείχνει ότι η μια ξέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της άλλης. Εύχομαι να γίνει ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει. Πιστεύω ότι είμαστε η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε εμείς. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη βοήθεια τον φιλάθλων μας ενώ το σημαντικό είναι ότι υπάρχει απόλυτη  εμπιστοσύνη στους παίκτες".

Έχοντας δώσει πολλά τέτοια ματς ως προπονητής, ο κ. Αρναούτης κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος για να σχολιάσει την ιδιοσυγκρασία και την ψυχοσύνθεση του ποδοσφαιριστή λέγοντας

"Είναι παιχνίδια όπου οι παίκτες γνωρίζουν τι θα κάνουν όσον αφορά τη προσωπική τους συμπεριφορά. Ένα κομμάτι είναι η προπόνηση και το δεύτερο η ατομική ευθύνη του καθενός". 

Ερωτηθείς για τα τελευταία ματς που έχει δώσει η Προοδευτική και την αγωνιστική της κατάσταση, ο κ. Αρναούτης σχολίασε

"Το θέμα είναι ότι βλέποντας ένα παιχνίδι και βλέποντας πως χάνονται αυτοί οι βαθμοί υπάρχουν συγκυρίες. Στον Αιολικό για παράδειγμα κάναμε 21 τελικές. Όταν κάνουμε 21 τελικές και δεν κερδίζουμε τώρα τι να πουμε. Κάποια στιγμή η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Βέβαια στο ματς με τον Εθνικό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τόσες ευκαιρίες αφού θα τεθούν αντιμέτωπες δυο πολύ καλές ομάδες. Θέλει αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση ώστε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες".

Στον επίλογο του έστιελε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υπογραμμίζοντας

"Τον θέλουμε κοντά μας. Μέχρι στιγμής μας έχουν στηρίξει με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Μόνο η παρουσία τους αλλά το γεγονός ότι αποτελεί τον 12ο παίκτη για εμάς τα λένε όλα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35