social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πιθανή η αναβολή της δράσης στον 5ο όμιλο

Πιθανή η αναβολή της δράσης στον 5ο όμιλο

Στον... αέρα φαίνεται πως βρίσκεται η 21η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (27/3).

Η εκκρεμοδικία στη διπλή υπόθεση με τους αγώνες του Παναρκαδικού που δεν έγιναν κόντρα σε Χαραυγιακό και ΑΣ Σαντορίνης 2020, αυξάνει τις πιθανότητες αναβολής της δράσης, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτή θα είναι η απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων στην περίπτωση που δεν επέλθει τελεσιδικία τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, μάλιστα, τον ρόλο τους έχουν παίξει προς αυτή την κατεύθυνση οι πιέσεις που έχουν ασκηθεί από ομάδες που διατηρούν έννομο συμφέρον στον όμιλο, οι οποίες αιτούνται -ευλόγως- πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση κι έπειτα να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Θα πρέπει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ακόμη κι αν εκδοθεί σήμερα (23/3) η απόφαση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Χαραυγιακός-Παναρκαδικός για την 19η αγωνιστική, όπως άλλωστε αναμένεται, δεν θα σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει ανοίξει ο δρόμος για την πραγματοποίηση της αγωνιστικής, αφού θα εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο κατάθεσης έφεσης από την ηττημένη -στο δικαστικό πεδίο- πλευρά. Συνεπώς, φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο η νομική στάση που θα κρατήσει η ηττημένη πλευρά την επομένη της έκδοσης της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται πως για την Πέμπτη στις 16:00 έχει οριστεί η εκδίκαση της έτερης υπόθεσης μη διεξαγωγής αγώνα μεταξύ Σαντορίνης και Παναρκαδικού για την 20η αγωνιστική.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35