social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το καθήκον του ο Αστέρας Βάρης, 4-1 τον Αιολικό

Το καθήκον του ο Αστέρας Βάρης, 4-1 τον Αιολικό

Το καθήκον του έκανε ο Αστέρας Βάρης επικρατώντας του Αιολικού με 4-1 και διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες που έχει γι ατην παραμονή στην κατηγορία.

Για να σωθεί ο Αστέρας που έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον Καραβά και να κάνει δυο ήττες το Κερατσίνι από Προοδευτική και Εθνικό Πειραιά.

Στο 15' ο Καλλιμάνης έκανε το 1-0 με πλασέ μετά από πάσα του Μπάρα, με τον τελευταίο να σημειώνει το 2-0 στο 58' με κεφαλιά. Στο 75' ο Καλλιμάνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Ντοματά στο 79' να μειώνει σε 3-1. Το τελικό 4-1 έκανε ο Καλλιμάνης με πλασέ στο 81.

Διαιτητές: Ρούτσης, Κλεπετσάνης-Σπηλιώτης (Κορίνθου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κατσικάς): Μαρινάκης, Χάιδος, Μανδύλης (82' Κατσικογιάννης), Παστρικός, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Γκέκας (88' Νάκας), Μπάρα (85' Κωτσοβός), Καλιμάνης (82' Νιούμαν), Γκούμας, Χριστίνης (85' Μανωλιάς)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Συνοδινός, Μωυσίδης, Σουβατζόγλου (60’ Αποστολόπουλος), Κρητικός, Πάτας, Μουζακίτης, Ντοματάς, Μτσεντλισβίλι, Νικολάου, Πινιέιρο, Μουκίδης (46’ Κουρούπης).

 


Σχετικά άρθρα

Αλώβητη στη Βάρη η Ρόδος, 1-0 τον Αστέρα

Γεμιστός: «Ξεκινήσαμε ιδανικά-Τεράστια η προσπάθεια της διοίκησης»

Με λυτρωτή τον Παντελίδη ο Εθνικός 0-1 το Κερατσίνι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35