social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΣ Σαντορίνης-Παναρκαδικός: Εν αναμονή της απόφασης για τον προγραμματισμό στον 5ο όμιλο

ΑΣ Σαντορίνης-Παναρκαδικός: Εν αναμονή της απόφασης για τον προγραμματισμό στον 5ο όμιλο

Στον... αέρα βρίσκεται ο προγραμματισμός των δύο τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου, στις οποίες θα κριθεί και η μάχη της σωτηρίας όπου έξι ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τρεις θέσεις.

Η εκκρεμοδικία στην υπόθεση του αγώνα μεταξύ ΑΣ Σαντορίνης 2020 και Παναρκαδικού που ήταν προγραμματισμένος να γίνει για την 20η αγωνιστική και δεν πραγματοποιήθηκε επειδή οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πέντε ποδοσφαιριστές, θολώνει το τοπίο αναφορικά με τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη, η έδρα έδωσε στον σύλλογο της Τριπολης διορία για υποβολή υπομνημάτων μέχρι χθες (28/3) το απόγευμα και πλέον άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης. Μάλιστα, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έχει υποβάλει αίτημα στην Πειθαρχική Επιτροπή για έκδοση απόφασης το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός και να μην υπάρξει νέα χρονοτριβή.

Στην περίπτωση που απορριφθεί η ένσταση του Παναρκαδικού, ενδεχόμενο που μάλλον συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες μετά τη δικαίωσή του στην υπόθεση του αγώνα με τον Χαραυγιακό, ο ΑΣ Σαντορίνης θα πάρει τους βαθμούς στα χαρτιά και την προσεχή Κυριακή (3/4) θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής, όπως έχουν οριστεί.

Αν δικαιωθεί εκ νέου ο Παναρκαδικός, τότε θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα το σαββατοκύριακο και η 21η αγωνιστική θα μετατεθεί. Σημειώνεται ότι στις σκέψεις των ανθρώπων της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η 21η αγωνιστική να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (6/4) και η τελευταία (22η) αγωνιστική μετά από τέσσερις μέρες (10/4).

 


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο Σταμάτης Γεωργόπουλος

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟ Ρουφ στον Χρήστο Τσουκαλά

Αυγενάκης: Μετά τις γιορτές η επανέναρξη των πρωταθλημάτων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35