social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Είναι ο τελικός των... τελικών Ι Δεν σκεφτόμαστε τα μπαράζ»

Αρναούτης: «Είναι ο τελικός των... τελικών Ι Δεν σκεφτόμαστε τα μπαράζ»

Σε ένα ματς η Προοδευτική καλείται να κάνει το αυτονόητο. Να μην χάσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα προκειμένου να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της τη φετινή χρονιά.

Η σπουδαία και ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανελευσινιακού ο οποίος με νίκη κατακτά εκείνος το πρωτάθλημα, ούτως ώστε να φτάσει στην επίτευξη του στόχου.

Ο Δημήτρης Αρναούτης που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην του τραυματία Κατίδη γνωρίζει οτι σε αυτά τα ματς οι τακτικές, η ικανότητα περνούν σε δεύτερη μοίρα και στην κορυφή της πυραμίδας θα πρέπει να βρίσκονται το πάθος και η δίψα για διάκριση.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ματς και με δηλώσεις του στο soccerlive.gr τόνισε: ''Είναι ένα ματς που χαρακτηρίζεται ο τελικός των... τελικών διότι κρίνεται το πρωτάθλημα. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς φέτος έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θεωρώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Άλλωστε στον όμιλο μας όλα τα ματς εκεί κρίνονται. Τη φετινή χρονιά στον 6ο όμιλο τρεις ομάδες από την αρχή της χρονιάς πάλεψαν για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Έγινε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στην κορυφή και στην ουρά και αυτό φαίνεται μέχρι σήμερα όπου υπάρχει ανταγωνισμός για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει η ομάδες. Σε αυτό το σημείο θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Προοδευτική, τον Εθνικό Πειραιά και τον Πανελευσινιακό για την προσπάθεια τους. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι εδώ που φτάσαμε στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε οι πρωταθλητές του 6ου ομίλου''.

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Προοδευτική θα δώσει το τελευταίο ματς εντός έδρας ο Αρναούτης είπε

''Είναι σημαντικό πολύ διότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου''.

Για το αν έχει εικόνα για τις υπόλοιπες ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους υπόλοιπους ομίλους δεδομένου ότι ίσως η Προοδευτική τις αντιμετωπίσει στα μπαράζ, ο γνωστός κόουτς δήλωσε ''Δεν υπάρχει αυτό. Καμία σκέψη δεν υπάρχει .Αυτό που μας απασχολεί είναι το ματς της Κυριακής και τίποτα παραπάνω. Δεν μπορώ να σκεφτώ τους άλλους πρωταθλητές εάν δεν έχω εξασφαλίσει τον τιτλο ο ίδιος''.


Σχετικά άρθρα

Μοιρασιά για Κηφισιά και Προοδευτική

Προοδευτική: Στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο προετοιμασίας, φιλικό με Παναχαϊκη και έναρξη την 1η Αυγ

Ανδράλας: Ματς δίχως αύριο με Ελλοπιακό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35