social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα μπαράζ και η Κοζάνη! - Παπαβασιλείου: Ίδιο για όλους το δικαίωμα της ελπίδας στην άνοδο

Στα μπαράζ και η Κοζάνη! - Παπαβασιλείου: Ίδιο για όλους το δικαίωμα της ελπίδας στην άνοδο

Σίγουρα είναι σπάνιο φαινόμενο -ενδεχομένως και μοναδικό- σε ένα πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών να καταφέρνει να τερματίσει στην πρώτη θέση, μία ομάδα που ευτύχησε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μόλις την 6η αγωνιστική!

Η Κοζάνη πέτυχε έναν ποδοσφαιρικό άθλο, κατορθώνοντας την τελευταία αγωνιστική να προσπεράσει τον Μακεδονικό στην κορυφή της κατάταξης, έπειτα από εκρηκτικό ντεμαράζ με 13 νίκες σε 15 αγωνιστικές! Το νικηφόρο 2-0 στους Σαρακηνούς απέναντι στην τοπική Θύελλα φάνηκε αρκετό για να την ανεβάσει στην πρώτη θέση και να τη στείλει στα μπαράζ ανόδου, αφού την ίδια ώρα η ομάδα της Νεάπολης γνώριζε την ήττα στην Κέρκυρα από την ΑΕ Λευκίμμης (1-0), που από την πλευρά της πετύχαινε με αυτό τον τρόπο την παραμονή της στην Κατηγορία. Το Soccerlive επικοινώνησε με τον τεχνικό ηγέτη των θριαμβευτών, Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναδρομή στον αγώνα που έκανε η ομάδα του για να βρεθεί σε αυτό το σημείο, για να μοιραστεί στη συνέχεια κάποιες πρώτες σκέψεις του για την απαιτητική διαδικασία που ακολουθεί.

Sakis_Papavasileiou.jpg

«Κάναμε έναν... μαραθώνιο καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, βρισκόμενοι πάντα σε θέσεις που δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Δεν τα παρατήσαμε, όμως, ποτέ, πιστέψαμε στους εαυτούς μας, πιστέψαμε στην ομάδα μας, δώσαμε τον δικό μας αγώνα μέσα στα γήπεδα και είδαμε να υλοποιούνται όλα αυτά τι 'πιστεύω' μας, τερματίζοντας την τελευταία αγωνιστική στην πρώτη θέση και κατακτώντας το πρωτάθλημα» σχολίασε στην εισαγωγή του ο έμπειρος προπονητής, για να εξηγήσει μετά από σχετική ερώτηση: «Ήταν εξαρχής υψηλοί οι στόχοι της ομάδας. Από το ξεκίνημα είχαμε θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Στις πρώτες αγωνιστικές είχε απομακρυνθεί ο στόχος, όμως χάρη στην επιμονή, την υπομονή και την πίστη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης, με βασικό παράγοντα την παρότρυνση και στήριξη του κόσμου, δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε πολλά».

Όσο για τα επερχόμενα μπαράζ, ο Σ. Παπαβασιλείου τόνισε: «Θα κληθούμε επτά ομάδες να διεκδικήσουμε τέσσερις θέσεις για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Ξεκινάμε άπαντες από την ίδια αφετηρία. Δεν υπάρχουν φαβορί στο ξεκίνημα. Θα δείξουμε όλοι τις δυνατότητές μας στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εκεί θα αξιολογήσουμε ποιες ομάδες θα έχουν και τον πρώτο λόγο για να πάρουν τα εισιτήρια της ανόδου. Ως επτά πρωταθλητές, μας δίνεται το ίδιο δικαίωμα να ελπίζουμε στην άνοδο».

(Βασική φωτό: top-sport.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35