social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπεσε με το κεφάλι ψηλά ο Αήττητος Σπάτων (1-1 στην Κω με ΑΟ Πυλίου)

Έπεσε με το κεφάλι ψηλά ο Αήττητος Σπάτων (1-1 στην Κω με ΑΟ Πυλίου)

Ο υποβιβασμός του στα τοπικά της ΕΠΣΑΝΑ είχε διαφανεί αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου.

Κι, όμως, ο Αήττητος Σπάτων έμεινε στις υποχρεώσεις του, να παλεύει με ένα νεανικό σύνολο για ένα αξιοπρεπές φινάλε και να εμφανίζεται ανταγωνιστικός μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Την Κυριακή (10/4) ταξίδεψε στην Κω για το τελευταίο ματς της σεζόν και, μάλιστα, απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από τον ΑΟ Πυλίου, σε ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο, αφού και οι νησιώτες είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Εμπουμπά άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σουτ του Γεωργιάδη στο δοκάρι (1-0), όμως στο 50' ο Αυλωνίτης εκμεταλλεύθηκε λάθος τουΤοπουζλή και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βεζιρτζόγλου έχασε την ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως στο πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Εμπουμπά από τον Ασλάνι, μπλόκαρε ο Μπουρντένης.

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης η γηπεδούχος ομάδα τίμησε τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου με τον πρόεδρο Πέτρο Κεφαλιανό να αναφέρεται σε όλους ονομαστικά. 

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Μουμπογιατζόγλου-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Συντιχάκης, Μπριλάκης, Δεληζάνος (68' Γ.Ι. Γεωργιάδης), Κωνσταντινίδης (46' Βεζιρτζόγλου), Γ.Σ. Γεωργιάδης, Χατζησουλεϊμάν, Μεντής (69' Φονσέκα), Δρόσος (46' Γ. Κεφαλιανός), Εμπουμπά (80' Λαδικός)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Μπουρντένης, Ράγια, Ασλάνι, Γ. Λαμπρίδης, Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Πρέντι (63' Γιώτης), Αγγελής, Δ. Λαμπρίδης, Αυλωνίτης, Χοτζάι.

(Φωτο: Σουλεϊμάν Σαρρής - giafkasports)

 


Σχετικά άρθρα

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Βοιωτίας (1-1)

Ευχαριστίες Παναρκαδικού στον Αστέρα για τους γυμναστές - νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

Πανθηραϊκός - Καλλιθέα [Live Streaming]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35