social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, άξιοι πρωταθλητές!

Αρναούτης: Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, άξιοι πρωταθλητές!

Χαρά, ανακούφιση και δικαίωση είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που εντοπίζει κανείς στον Δημήτρη Αρναούτη την επομένη από την τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο, που σήμανε την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Προοδευτική.

Οι «βυσσινί» έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τον Πανελευσινιακό, αποτέλεσμα που αρκούσε για να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, λοιπόν, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρεται περισσότερο, όπως είναι λογικό, στα όσα έχουν ήδη συμβεί, στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του. «Ολη τη χρονιά ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα και αυτό το μαρτυρούν και οι αριθμοί! Οι παίκτες είναι άξιοι πρωταθλητές! Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» σχολίασε περιχαρής, για να αφηγηθεί σε σχέση με το χθεσινό (10/4) ντέρμπι: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, μεταξύ δύο ομάδων που είχαν στόχο να βγουν πρωταθλήτριες. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο. Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν καλύτεροι όμως σε μία περιέργη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ωστόσο, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα, έχει αποδείξει ότι τα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Ήταν σίγουρα κομβικό το χρονικό σημείο της ισοφάρισης, όμως και πριν είχαμε χάσει κάποιες κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάλι κυρίαρχοι, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ, όμως δεν απειληθήκαμε κιόλας».

Στον επίλογό του και σε σχέση με τα μπαράζ, ο Δ. Αρναούτης ήταν φειδωλός: «Το πρώτο βήμα έγινε. Πλέον, θα προστοιμαρούμε κατάλληλα σε αυτό το διάστημα που έχουμε μπροστά μας, για να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, όπως και στο πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες είναι άγνωστες, όμως για όλες τις ομάδες υπάρχει αυτό το άγνωστο. Σίγουρα, πάντως, πληροφορίες παίρνουν όλες για τους αντιπάλους τους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35