social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, μας έκαναν περήφανους!

Μεσολόγγης: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, μας έκαναν περήφανους!

Σκέψεις και συναισθήματα μοιράστηκε ο Νίκος Μεσολόγγης μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ, με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο και την κατάκτηση της τέταρτης θέσης από τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για την προσπάθειά τους, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στον πράσινο σύλλογο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει την αιχμή του για όσους είχαν σπεύσει να καταδικάσουν σε υποβιβασμό τη Θύελλα εξαιτίας της κακής της εκκίνησης. Αναλυτικά, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στα παιδιά μου, που για άλλη μια χρονιά μας έκαναν υπερήφανους. Στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ' Εθνικής, κατάφεραν στη λήξη του πρωταθλήματος να βρεθούν στην τέταρτη θέση, ξεκινώντας με τέσσερις ήττες το πρωτάθλημα και κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού. Κατάφεραν να βρεθούν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι βαθμολογικά στην ιστορία της ομάδας στη Γ' Εθνική, έπειτα από το περσινό πρωτάθλημα. Θα ήθελα εκτός από τους ποδοσφαιριστές μου, να ευχαριστήσω τον στενό μου συνεργάτη, Δημήτρη Καραμανώφ, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μανώλη Μανιό, τον φυσιοθεραπευτή μας, Χρήστο Αηδόνη, τον έφορο υλικού, Πιέτρι Βαλεντίνο, τους γενικούς αρχηγούς, Μυτιληναίο Χρήστο - Μακρή Θανάση, τον Μπάμπη Μπήλιο, ιδιαιτέρως τον Σπύρο Λουκάτο και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Κάποιοι μας είχαν πεσμένους από τον Οκτώβριο, αλλά εμείς έχουμε μάθει να κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς».

 


Σχετικά άρθρα

Πανναξιακός: Η ανακοίνωση για τις εκλογές-Μέχρι την Παρασκευή στις 20.00 οι δηλώσεις των υποψηφιοτήτ

Πανθρακικός-Εθνικός: Παραμένει στα αποδυτήρια η διαιτητική τριάδα

Χρυσόπουλος: Οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια θα είναι δυσαναπλήρωτη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35